EmreUnan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Petek Radyatör alacaksın, -11 dediğine göre elektriğe 200 lira fazla gelse de normal, -11 için. Hiç olmazsa ısınırsın.
Öyle mi diyorsun hocam? Bizimkilerle konuştum. Sağlığından olacağına varsın fatura yükselsin, yapacak bir şey yok dediler. İnsana koyuyor ama gerçekten berbat bir durum Sizce ortalama ne kadar fatura gelir?
Bir de önerdiğiniz bir marka falan var mı?

Akbas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Baca varsa soba kurmanı öneririm.
Sağda solda otun filan bulabilirsin sobanın verdiği sıcaklığı hiç bir teknoloji vermez.
Başka çare yok gibi.
Hocam daha önce hiç sobalı evde yaşamadım ya, yoksa çok istiyordum inanın. Bu evlerde yeni. Öğrencilere geçirmek için yapmışlar. O tarz sistem varsa da ben anlamıyorum pek. Ama olmasını çok isterdim şu mevsimde

RiSeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fiyat değilde kardelim benimde myle durum olmultu 2 gün kütüphanede takılmuştım yada 1 tane elektirikli soba al kapılarını kapat sıcacık olur
Gece kütüphanede mi kaldın hocam? Benim fakültem okulun ana kampüsünden ayrı ya lanet olsun. Tam merkezdeyim ben. Okulun ana kampüsü tepede. Acaba gitmeye değer mi? Hiç olmadı elektrikli soba şart zaten ama marka seçemedim işte. Ekonomik açıdan rahat bir şey yok sanırım. İllaki faturayı uçuracak. Hatta klimayı bile geçebilir gibi değil mi?