constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neden büyük haber siteleri ile uğraşıyorsunuz ki? Madem kendinize güveniyorsunuz o zaman kendi haber sitenize bu işlemi uygulayın. Kısa sürede istediğiniz pozisyona gelince belki haber7.com olmasa da orta ölçekli siteler kapınızı aşındırır.

Not: O tarz büyük siteler kurulu düzenlerini kolay kolay değiştirmez. Çok büyük ve adı sanı duyulmuş bir firma olacaksınız ve siz onları değil onlar sizi bulacak. Sonuçta dediğiniz sistem sitenin hitini dibe de vurabilir onların gözünde(ihtimal dahilinde).
* bu sistem küçük ve orta ölçekli sitelerde tutmaz hocam.
* bu sistem TAMAMEN site içi optimizasyona dayanır ve Google açısından KESİNLİKLE hiçbir zararı yoktur, ilerde olmasıda mümkün değildir.
* İstediğim pozisyona gelsem ne haber7.com ne de başka bir siteyle işim olmaz.
* Bu sistemde ilk yapmak çok önemlidir. Çünkü biz yaptıktan sonra başkalarıda bu sistemi kendi sitelerinde uygulamaya başlayacaktır. Bu nedenle güçlü bir internet sitesinde bu işin yapılması şart.

SADECE SİTE İÇİ OPTİMİZASYON İLE KALICI OLARAK 1 YILDA 750K GÜNLÜK ZİYARETÇİ ÇEKEBİLMEYİ VAAD EDİYORUM VE MUHATTAP BİLE ALINMADIM BANA KOYAN BURASI.

tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:39:15 -->-> Daha önceki mesaj 00:38:17 --

depresionist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir Karasulu (Sakarya) olarak ilgiyle okudum. Başarılar dilerim.
teşekkürler.