Mezardan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar, Bu arkadaş 3 gün önce sitelerimden birine yorum yazarak skype bırakmış. Ekledim konuştum peşin ödemeli olarak sistemlerindeki kodları siteme ekledim.

Tabi başlarda herşey çok güzel skype üzerinden bir yazdığıma cevap neredeyse 1 dakikadan düşük. Neyse 4 saat kaldı kodlar panelinin yanlış saydığını eksik saydığını söyledim ve bana dediği paneli boşver Günlük hitinin %12 sini mobil sayalım anlaşalım dedi. Peki dedim. Salı günü görüşme yaptık, Perşembe günü 2 bin tl ödeme yapacağını belirtti tamam dedim. Perşembe günü Mesainin bitmesine yarım saat kala yazdım hesaplarda sorun olduğunu ve 2 saate kadar atm den yatıracağını söyledi.

Bende üstüne basa basa söyledim. Perşembe günü kredi ödemem var kesin yollayacakmısın diye. Biz kimseye benzemeyiz, ödeme mutlaka yapılacak dedi bende güvenerek başka bir arayışa girmedim. Ama arkadaşa dün mesai saatinden sonra artık ulaşamıyorum telefonunu arıyorum cevap vermiyor, skype yazıyorum gördüğü halde cevap vermiyor.

Ek olarak bu kişi r10 üzerinde 2 tane üyelik kullanıyor. Başlangıçta işimi sağlama almak için r10 üyeliğinizden mesaj yazın dedim farklı bir üyelik bu konuyu açan farklı bir üye.

Benden size değerli bir tavsiye arkadaşlar millet vur kaça alışmış ne koparırsam o kar diye çalışıyor bu arkadaşta aynısını yaptı.

Bana ödemesi gereken tutar. 612 TL Bu ödemeyi yapmasını talep ediyorum değerli forum yöneticilerinden aksi halde süresiz olarak hesaplarının kapatılmasını talep ediyorum.

Artık hiçbir firmaya güvenemiyoruz arkadaş bu nasıl bir iştir bu nasıl insanlar.

Yani ne sayımları düzgün eksik sayıyor, nede ödemelerinde laflarının erleri. Arkadaş madem dolandıracaksın az biraz ödeme yap milleti kandır ondan sonra dolandır. Dolandırıcılığında adını kirletiyorlar arkadaş.

Bende bu arkadaşla Skypeden görüştüm ve raporların panele yansımadığını söyledim.Dakikada anlık 10 mobil hitiniz yoksa, raporları gün bitiminde kendisinden öğreneceğimizi söyledi.Anlık 10 hit gelirse panele yansıyormuş.

Yani gelen giden trafiği biz değilde, veritabanından kendi söyleyecekmiş bize.İlk defa karşılaştığım bir sistem.

Ayrıca Arkadaşın telefon numarası mevcut istersen arayıp görüşebilirsin.