Dijitalturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
reklam ve tanıtım ile sosyal medyada çok aktif olunmalı, büyük bir proje.
Evet çok doğru söylüyorsunuz, fakat maddi imkânsızlıklar bunu yapmamı engelliyor. Öğrenciyim. Forumda yatırımcı aradım reklam vs için onlarca kişi sordu kimse yanaşmadı. Projeyi sonlandırmayı düşünüyorum. Böyle gitmez.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:07:29 -->-> Daha önceki mesaj 13:02:04 --

Tolgahanuzun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Portal ve blog kelimelerini düşünerek söyledim. Ayrıca ciddi projelere bakarsanız, açık kaynaklı diğer yapılar ile daha kaliteli bir sistem kullanılıyor.

Portal tarzında küçük çapta işlemler için sistem geliştirdim. Yaptığım tüm ince işleri wordpress'te yapmak server'a ve kullanıcı deneyimine hamallıktan öteye gitmedi.

Burdaki eleştirim, konu başlığı ve amacına yönelik olması. Hani basit bir blog yapmayı hedefliyorsanız, oldukça mantıklı bir seçim yapmışsınız.

Ayrıca kendi blog'umda wordpress kullanıyorum. Ama geliştirdiğimiz projelerde farklı sistemleri tercih ediyorum.

Django
Rails
Js frameworkleri(coffescript,angularjs vs.)
Farklı sistemler yapacak veya yaptıracak ne bilgim var nede param var dostum
Wordpress ile yapmak benimde içime sinmedi, özel yazılım olsa daha iyi olurdu ama olmadı yapacak bir şey yok olanla yetineceğiz.