ozday adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
başıma yaklaşık iki üç kez defa geldi, başvurudan birkaç gün sonra ücretli dmoz dizinine eklemek için editörler mail attı. yaklaşık 200 tl fiyat istediler. Hatta konu dışında ekleyip, editör tavsiyesi ile başka kategoriye alırsınız diye. Şikayet etmedim ama kayıtta yaptırmadım. Bu iş, sizin gibi farklı düşünen pek az kişi dışında tamamen ticari sektöre dönmüş maalesef.

Ben de logoloji.com a başvurdum fakat ama dönüş olmadı
Tasarım/Grafik/
Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim. Aşağıda 1 adet ret aldığınız görülmekte, düzenleyip tekrar başvurmalısınız.

28/07/2011 10:27:56 UTC [World/Türkçe/Bilgisayar/Şirketler/Tasarım/Grafik (incelenmemişler)den silindi]

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:11:03 -->-> Daha önceki mesaj 00:08:55 --

Eyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özelden kimseye yardım etmeyeceğim diyorsun ama genelden etmiyorsunuz sanırım anlamadım
Ne anlatmaya çalıştın hemşerim?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:17:52 -->-> Daha önceki mesaj 00:11:03 --

Mugurc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

DMOZ kaydı için daha önceden bir kere başvuruda bulunmuştum ama bir sonuç çıkmadı galiba geri dönüş olmuş mu kontrol edebilir misiniz?

Sitem

Şimdiden çok teşekkürler.
Selamlar, herhangi bir geri bildiriye sahip değilsiniz.