WWW adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ferahlik istiyorsaniz nane ile iyi kombinasyon olacak tutunlerden birini secin hocam. (Uzum-Nane, Elma-Nane, Portakal-Nane gibi..) Cam nargile soyluyorsaniz marpucun ucu (cam olan kisim) icine buz koyuyorlar. Cogu cam nargile olan yerlerde marpuc'a uygun buz olur. Bu sekilde ferah bir icim saglayabilirsiniz. Kahveci takimi ile icecekseniz yine buzlu marpuclar var onlardan isteyebilirsiniz.

Asagida arkadas biraz bahsetmis ama genel de bulaniklik pisliklerden dolayi oluyor. Kahveci takimi kullaniyorsaniz ser kismi icinde biriken pislikler suyun icinde ki delikten suya akiyor dolayisiyla suyun rengi degisiyor. Dokumun icini suyla iyice temizlerseniz akan kirli suyu gorunce demek istedigimi anlarsiniz.

Al Fakher dediginiz gibi agir bir tutun fakat alistiktan sonra normallesiyor. Uzum aromasi cogu kisinin favorisi. Ben artik sadece Cappuccino icmeye gayret ediyorum. Cogu meyve aromali tutunu cok ictigimden dolayi artik icerken zevk almiyorum. Cappuccino aromasi meyve aromalari gibi bikkinlik vermiyor.

Sut konusunda hakli olabilirsiniz daha once duymamistim.
gittiğim kafeleri nargilesi varmı yok mu diye tercih yapıyorum artık hocam
bulunduğum semtte ve yakın ilçelerde devamlı gittiğim yerlerde artık kendime ait üzerinde isim yazan marpuc yaptırmaya başladılar ve uzun suredır mudavin olunca urunlerı toplu alıp evde ıcmeye başlıyorsunuz

temizleme setini bu cafelerden temin edecektimde bi türlü fırsat olmadı
nargile temizliği konusunda fazla bılgım yok marpuc ve şise temizliği için
sanırım ozel cubukları varmıs bu konu hakkında bılgınız varmı