korkufan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba nargileyi bende seviyorum özellikle cam nargilenin içimi çok hoş ben soğuk içmeyi istiyorum sizce cafeye gittiğimde ne tür bir sipariş vermeliyim ferah olması için
Ferahlik istiyorsaniz nane ile iyi kombinasyon olacak tutunlerden birini secin hocam. (Uzum-Nane, Elma-Nane, Portakal-Nane gibi..) Cam nargile soyluyorsaniz marpucun ucu (cam olan kisim) icine buz koyuyorlar. Cogu cam nargile olan yerlerde marpuc'a uygun buz olur. Bu sekilde ferah bir icim saglayabilirsiniz. Kahveci takimi ile icecekseniz yine buzlu marpuclar var onlardan isteyebilirsiniz.

dreamblued adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende seviyorum ama suyun rengi çok bulanık oluyor neden acaba?
Asagida arkadas biraz bahsetmis ama genel de bulaniklik pisliklerden dolayi oluyor. Kahveci takimi kullaniyorsaniz ser kismi icinde biriken pislikler suyun icinde ki delikten suya akiyor dolayisiyla suyun rengi degisiyor. Dokumun icini suyla iyice temizlerseniz akan kirli suyu gorunce demek istedigimi anlarsiniz.

facebookhizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben artık kendimi normal içiciden bağımlılık yaptığı kanısına varmaya başladım eskiden 2-3 günde bir içerken bu yaz günde 1e son aylardada günde 2 defa içmeye başladım
arkadaşın önerdiği tütünlerden el fakher aralarında en iyidir
ama bir bakıma en ağır tütündür üzümlüsüne alıştıktan sonra başka içmek istemeyeceksiniz
gecen hafta 4 kilo kadar tütün aldım hatta evde 3 setim var artık alışkanlık oldu

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:34:52 -->-> Daha önceki mesaj 15:32:42 --

bi de arkadaş bi yerde hata yapmış onuda bilgilendireyim
Sadece Cappuccino (Nakhla) - Tavsiye sise icine su yerine sut konulsun demiş ama süt ile tütün ürünleri aynı kullanıldığında direk kanserojen içeriyor ve cafelerde satışı yasak
süt yerine süt suyu kullanmaya calısıyorlar
Al Fakher dediginiz gibi agir bir tutun fakat alistiktan sonra normallesiyor. Uzum aromasi cogu kisinin favorisi. Ben artik sadece Cappuccino icmeye gayret ediyorum. Cogu meyve aromali tutunu cok ictigimden dolayi artik icerken zevk almiyorum. Cappuccino aromasi meyve aromalari gibi bikkinlik vermiyor.

Sut konusunda hakli olabilirsiniz daha once duymamistim.