Win adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu ciddi bir beceriksizliktir, altı üstü yoktur, yapmayı bilmedikleri işlere çoluk cocuk giriyorlar sonra banlayip kaçıyorlar reklam piyasasından çoluk cocugun çekilmesi lazım yada birilerinin çekmesi.
Sadece hile yapıldı denildi sonra hiç bir mesaj alamadım. kesinlikle size katılıyorum.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:01:29 -->-> Daha önceki mesaj 16:59:05 --

miyagisan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam moderatörden rica et konuya adnow yetkilisi katılsın, genelde açıklamasıyla beraber cevap veriyor yetkili. Geçenlerde de böyle bir konu açılmıştı adnow beni dolandırdı diye yetkili gelip gerekli açıklamayı yapmıştı. Eğer haklıysan ödemeni yaparlar diye düşünüyorum. Çünkü diğer konudaki arkadaşın ödemesi yapılmıştı diye hatırlıyorum. İyi çalışmalar.
Hocam ben haklıyım tabi ki. bir de açıklamaları baya bi güldürdü beni. Siteye girip reklama günde 50-100 kere tıklarsan kapanıyormuş site. hangi site olursa olsun tıklayınca tıklanma hilesi diye kapanıyormuş. mesela ben başka birinin sitesinde gördüğüm zaman tıklayacağım ve kapanacak öyle mi? o zaman kimse para kazanamaz. ve şirket kazançlı çıkar. kendileri tıklıyor kendileri kazanıyor