yenibilgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bunlar varsa kendi özel aldıkları reklamları, yoksa adsense reklamlarını göstermiyorlar mı? adsense reklamı gösterip adsensenin yarısı kadar bile kazandırmayan firmalar diye biliyorum hepsini. birçoğunu denedim.

adsenseden daha fazla kazandırabilecek MAALESEF tek rek çeşiti ÖZEL REKLAM. onuda alabilmek sıkıntılı siteler açısından.
bende kazançlar o kadar da fena değil. zaten farkettiyseniz adsense'nin kendisi dışında ki alternatif olarak bahsediyoruz.

malumunuz bir sayfada 3 adsense reklamı yayınlayabiliyorsunuz.

sitede 3 alan dışında güzel reklam alanlarıda mevcut. ben bunları adex reklamları ile dolduruyorum. genel olarak daha az tık alan yerler bu belirttiğim alanlar.

örnek vermek istiyorum

dün bu belirttiğim alanlara 29 tıklama mevcut. gelen gelir ise 7,89 TL şeklinde.

ama belirttiğim üzere sitenin en iyi reklam alanlarında kendi adsense reklamlarımı yayınlıyorum.

üstteki arkadaş demişki adsenseden reklam alamıyorum vermiyorlar, alternatif istemiş.

bence adex oldukça iyi bir alternatif. kazançlarda fena değil. adsense ile karşılaştırmadım hiç fakat 29 tıka 7,89 bence iyi bir oran.