Yayın tarihi: 25 Eylül 2014 (Almanya)
Yönetmen: Baran bo Odar
Film müziğinin bestecisi: Michael Kamm
Uygulayıcı yapımcı: Justyna Müsch
Yapımcılar: Quirin Berg, Max Wiedemann
Konusu: 25 yaşındaki asosyal bir bilgisayar dehası olan Benjamin, çevrimiçi aktiviteleriyle karizmatik hacker Max'in dikkatini çeker ve onun CLAY adlı hacker grubuna katılır. Gizli tuttukları kimlikleriyle CLAY öyle iyi işler ki, Alman Gizli Servisi ve Europol peşlerine düşer. Bunlar yetmiyormuş gibi karanlık hacker grubu da onları tehlikeli bir rakip olarak görecektir ve peşlerine düşecektir.
Almanca: Who Am I: Kein System ist sicher
İngilizce: Who Am I: No System Is Safe
Türkçe: Ben Kimim: Hiçbir Sistem Güvenli Değildir
Film şuana kadar izlediğim en güzel filmlerden birisiydi. Kurgu olarak başka hiçbir filmde rastlamadığım ve bir o kadar da kusursuz bir akışa sahip. Filmi kısaca açıklamam gerekirse isminde ve afişinden de anlaşılacağı üzere film hiçbir sistemin güvenli olmadığını belirtmiştir.
IMDB üzerinden 16.049 kullanıcının görüşünce 10 üzerinden 7.6 puan almıştır. Fakat benim görüşümce film 10 üzerinden 10luk bir filmdi. Yakın bir zamanda da
güncel teknoloji blogum üzerinde bu film hakkında bir konu açmayı düşünüyorum.
r10.net'in bir Google Fan Webmaster Forumu olmasından dolayı webmaster arkadaşların bu filme yoğun bir ilgi duyacağını hissediyorum. Eğer izlemeyen varsa daha fazla vakit kaybetmeden bu filmi izlemelidir.
Aşağıdaki görselde film içi görüntüler mevcuttur. İzledikten sonra buradan yorum yapmayı unutmayınız! Keyifli seyirler dilerim.
Konu sonrası izleyen r10.net üyelerinden yorumlar;
İzledim, çok güzeldi. Tavsiye için teşekkürler.
Güzel

tam yorum yapıyodum simdi dedim izleyecek olanlara kötü süpriz olmasın ... Film güzel ama 10 üzerinden 10 da değil

10 / 7 derim
film gerçekten güzel olmuş. almanlar yapıyo abi
bu tarz önerebileceğiniz kaliteli film var mıdır ?
Soluksuz izledim öneren arkadaşlara teşekkürler adeta kendimi kaybettim izlerken , çok iyi kurgulanmış çok başarılı bir film olmuş sağolun önerdiğiniz için