Arkadaşlar başlıkta 5000 bayan yazdım ama profiller yeni açılacak, benim istediğim bir adla açılacak, çünkü benim çevrem hep bayan o yüzden bayanları ilgilendiren bir ad kullanmam lazım.içinde %10 u bile bulmayan erkek olabilir. geri kalanı bayan olacaktır.
Ben açacağınız profile %100 organik bayan arkadaşlık teklifi gönderteceğim, asla bot, yazılım vs kullanılmayacak olup gelen arkadaşlık tekliflerinin hiçbirisi aynı anda 50-100 kişi şeklinde gelmeyecek, anlık tek tek gelecektir. tabi siz gelen teklifleri onayladıkça ve sayı yükseldikçe gelme hızı artacak ama yine de 50-100 gibi toplu teklif asla olmayacaktır. gelen teklifler tamamen organik, tamamen doğaldır, içinde 3-5 tane abaza erkek de çıkabilir

Profili sizin mail adresinizle açıyorum ve başlıyorum gönderime, siz gün içinde 1-2 kez profile giriş yapıp gelenleri onaylamalısınız.
profil 5000 e ulaştıgında işlem bitecektir.
Not: son çalışmalarımdan birisinde profil 5000 e ulaşır ulaşmaz facebook uyarı verdi, hesabınız sayfaya dönüştürülecektir diye, böyle birşeyle karşılaşma ihtimaliniz var, sanırım facebook bunu artık bu hale getirdi. siz istemeseniz de 5000 üzerinde teklif alan profili sayfaya çeviriyor gibi.
işlem ücreti: 250 tl olup ödeme iş başında alınır, tahmini tamamlanma süresi 1 hafta 10 gün arasındadır, olur da 5000 kişiyi verdiğim sürede tamamlayamazsam ücret iadenizi yaparım, profil bana kalır, şuan elimdeki hazır profilden almak isterseniz ücret 300 tl olup ödeme yapılır yapılmaz profil teslim edilir.
Not: arkadaşlık teklifinde bulunan profiller tamamen gerçek ve şuan facebook kullanan profiller olduğundan gerçekten bayan kitle ile iş yapmak isteyenlerin işine yarayacaktır. bayanları toplayıp ta abazalık düşünenler uzak durursa iyi olur