Değerli görüşleriniz için teşekkürler. Somut olarak siteyi görmeden görüş belirtmek zor oluyordur bunun için herkes dediğinde haklıdır.

Nacizane ben de 8-9 yıldır kendimce amatörce webmasterlik yapmaya çalışıyorum. İndex konusuna değinmek istiyorum bu site için değil genel olarak site alımında her site için index kıstas olmamalı. Çünkü canlı tv izleme sitesini örnek verirsek 200 indexle on binlerce hit geliyor ne yapsın adam içerik için spam konu ekleyerek dibi mi görsün

Zannedildiği gibi index sayısının çok olması siteyi yukarıda tutmaz. Aksine çöp konu olarak tabir edilen(güncel aramaları olmayan ve hitsiz konular) indexler sitenin düşmesine sebep olur. 8 Yıllık 30 k konuya sahip bir forum sitem var yaklaşık hiti
2k. Bu sitedeki hit getirmeyen, güncelliğini yitirmiş konular forumun bu halde olmasının ana sebebi. Sonuç olarak benim şahsi kanaatim aranan içerik önemli. Konular düzgünse arayan kişiler sitede aradığını buluyorsa link veya farklı yöntemlerle siteler yükselmemişse o siteyi ayakta tutacak olan sizsiniz eski konular değil

Siteyi iyi bir dostumun ısrarlı tavsiyesi neticesinde satmaktan vazgeçtim. Herkese çok teşekkür ederim.