BiBeR10x adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim kategorilerin description bölümü boş olduğundan dolayı mı acaba sıkıntı çıkarıyor. Çünkü kategorilerimin hiç birinin açıklama bölümü dolu değil. All in seo ücretli sürümün ne farkı var hocam normal sürüm ile alacaktım fakat internette hiç bir farkı yok sadece bağış yapmış oluyorsunuz dedikleri için kafam takıldı.

Bu arada verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim. Sanırım kategorilere description girmediğim için film başlıklarını indexliyor buda duplicate yapıyor gibi geldi bana sizin uyarınızdan sonra.

All in seo ücretli sürümün farklarını / pozitif yönlerini iletirseniz çok memnun olurum hocam
Hocam desc bölümünü tüm siteler boş bırakıyor ve ben özellikle heryerde belirtirim, her ne olursa olsun desc bölümü dolu olmalıdır. Bu çok önemli mesela örnek vereyim sana benim kullandığım türden.

kategori : Aksiyon Filmleri
Url : aksiyon-filmleri-izle
desc : Sevgili XXX takipçileri. Aksiyon filmleri izlemeniz için açılan bölümümüzde güncel tüm hd aksiyon filmlerini sizler için günlük olarak takip ediyor ve mükemmel kalitede paylaşıyoruz.

Şimdi bu yapıyı kullanırsanız eğer desc kısmında da hedeflediğiniz kelimeleri google görüyor bununda çok iyi bir etkisi oluyor. Ben açtığım her sektördeki sitelere kategori desc kısmını doldururum özgün bir şekilde. hedeflediğim kelimeleride orada geçirtirim spam yapmayacak şekilde.

Filmleri girerken all in one seo ya başlık ve desc giriyorsanız keyword kısmınıda doldurun. Normal sitenizde etiket kullanmayın ama all in one seoya 3 tane önemli etiketi girin spam teşkil etmez.

All in one seo'nun ücretlisini kullandığımda daha iyi verim aldım opsiyonları güzel aldığım sıralamalar daha iyi kullanışlı uzun vadede etkileri iyi olduğu için her sitemde kullanıyorum. Film sitesi yönetmek çok kolay herşeyi içerden hallederseniz zaten alacağınız verim yükselir, sadece ilgi ve kalite istiyor site gelen kullanıcı siteyi sevmeli.

http://semperplugins.com/plugins/all...k-pro-version/

Buradan tüm fonksiyonları görebilirsiniz. Ama eklentiye çok güvenmek yanlış, siteniz iyi bir optimize edilirse eklenti ile coşacaktır.

Sevgiler.