Merhaba arkadaşlar beni bot bölümünden tanıyan tanır konu linkim
https://www.r10.net/bot-yazilimlari/1...ci-teslim.html
uzun zamandır bot işiyle uğraşıyorum ve sonunda bu yeni geliştirdiğim yapay zeka ile, youtube da yeni yüklenmiş ve çok izlenebilecek videolar daha düştüğü gibi mail olarak size geliyor.Böylelikle birsürü 1k hitli video yüklemek yerine bir kerede 200k 300k gibi hitler alabilecek videoları anlık olarak yükleyebiliyorsunuz. Nasıl mı?
Sistem video ivmelerini kanalları kullanıcı abone artışı gibi birçok özelliği istatistiksel olarak hesaplıyor ve size hangi kullanıcının videoları hangi kullanıcı kanallarının videoları çıktığı gibi en çok hit yaptığını hesaplıyor ardından bu kullanıcılar bir video yükledigi gibi direk olarak size mail atıyor. Bununlada bitmiyor botun kendi kendine öğrenebilme özelliği mevcut ve önceden kaliteli videosu olan yada paylaşıp hızlı hit alan kişileri de hafızalıyor ve onlarıda kontrol ediyor eğer yükseliş te ise yada halen yüksek ise size direk olarak bu kişilerin de yeni çıkan videolarını anlık olarak linkliyor. Şuanda günlük 50 video linki civarı atıyor ama bu miktar gün geçtikçe otomatik olarak artıyor.
FİYAT: AYLIK 100 TL HAFTALIK 40 TL.
Skype tan eklerseniz sorularınızı yanıtlayabilirim
EDİT: ARKADAŞLAR HERKESİN SİSTEMİ GÖRÜP TEST ETMESİ ADINA OCAK 10 A KADAR FREE YAPACAĞIM. İSTEYEN HERKES MAİL ADRESİNİ BANA İLETİRSE SİSTEME DAHİL EDERİM