Merhabalar, 11. ayın 30.da siteme adnow ekledim. hiçbir sorun yaşamadım. fakat ödeme günü geldiğinde sitem banlandı sebebi ise Sitenizde tıklama hilesi kullanıldığı için banlandı denildi ama benim kullandığım ip adresinden yapılmamıs + hile yapılan ip adresini sorgulatıp rusyada olduğunu öğrendim. bana gösterilen fotoğraf adında da rusya diliyle yazılmıs. yani kendileri yapıp benim üzerime attılar.
Yani kısacası dolandırıldım. daha cevap vermiyorlar.
Sakın ama sakın kullanmayın! Emeğinize yazık olur
Edit : Birde yabancı tıklamalar sayılmıyormuş. o zaman rusyadan tıklananlar sayılmıyor? doğal olarakta bana kazanç sağlamıyor neden sitem siliniyor ?
Sonra mesaj attım. dedim ki şimdi ben bi siteye girsem adnow reklamlarına sürekli tıklarsam o kişinin sitesi kapanır mı dedim kapanır dediler
Bazı forumlarda aynı yapılmış tıklanma hilesi yapıldı diye hesabını kapatmışlar.
Sistemi geçen hafta yukarıdaki yorumları görmezden gelerek test amaçlı denedim. Önceden kendilerine mail'de attım eğer param ödenmeyecekse benim vaktimi de envanterimi de boşa harcamayın diye.
Geri dönüş oldukça yapıcıydı. Ödemeniz yapılır denildi. Ancak hafta bitip ödeme günü geldiğinde ödemeyi yapmadılar hatta açıklama bile yapmadılar defalarca mail atmama ragmen.
Öncelikle şunu söyliyeyim test yaptığım hesap kesinlikle fake tıklama veya trafiğe sahip değildir tüm clickler, impressionlar gerçektir. Buna ragmen ödeme yapamadılar.
Yani yorumlar doğru, zaten denediğinizde farkediyorsun iki tane reklam var (muhtemelen kendi siteleri) bir hafta boyunca bu reklamlar geliyor reklam çeşitliliği bile yok.
Ücretsiz sağdan soldan envanter elde edip kendi sitelerine trafik çekiyorlar gibime geliyor benim.
Uzak durun derim.
Aynı durum bende de oldu. Birisi girip benim reklamlarıma 10-15 defa tıkladığı için 50 dolarımı sildiler ve sitemi banladılar. ADNOW KESİNLİKLE HIRSIZDIR. Hangi büyük sitelere reklam verdikleri umrumda değil 50 dolar da benim için para değil ama yaptıkları dengesizlik ve verdikleri saçma cevaplar beni çok sinir etti. Öyleyse ben gireyim düşmanımın sitesine defalarca tıklayayım banlansın bu mantık orta çağda bile yok arkadaşlar yoooook.