Type adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kanalın adını kesin alıcıya verirsinde partner adını niye kesin alıcıya veriyorsun O partnerde sadece senin kanalın mı var kanalda mı ifşa olacak

Birde 60 k izlenmeye 2500 Dolar çok iyi benim kanal günlük 30 k izleniyordu bu kazancı yakalayamamıştım

neden bağlı olduğu partneri vermiyorum ? nedenini söyliyim kardeş.

karşı partnerlerden olan var olmayan var. bu partnere başvuru yapıpta kabul edilemeyip etrafta kötüleyen var balta koyan var ( insan oğlu çiğ süt emmesin yeterki anladın)

burada açıklamak istemiyorum bu kadar basit ! alıcıya veririz adresi bakar ok

ha bu arada 60 k evet güzel . kategori sağlam çünkü

yazılarım sana çıkışmak için değil ama lütfen ince düşünün biraz bu konuları. ekmek yediği yeri insan kollamalı bende böyle kolluyorum. özelden geldinde yardımcı olmadıkmı sende gel sanada yardımcı olayım. kolay gelsin. yazılarımı yanlış anlama. sadece yazına karşılık böyle yazdım. çünkü o yazışmanın karşılığı bu

BAĞLI OLDUĞUM PARTNER ALIM KOŞULLARINI AĞIRLAŞTIRDIĞI İÇİN ARTIK ÇOK KİŞİ KABUL EDİLMİYOR. EDİLMEYEN BAZI ŞAHISLARDA ETRAFTA KABUL ETMEDİ BENİ DİYE YALAN YANLIŞ BALTALAMALAR YAPABİLİYOR. BU KARAKTERSİZ ADAMLAR KONUMA BULAŞMASINLAR DİYE ÖNLEM ADLIM VE PARTNER ADINI AÇIKLAMADIM OK.