furkankaraca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar.. 19 yaşındayım ve üniversite öğrencisiyim. Şu hayatta ne istediysem olmadı. İyi top oynuyordum bileğim kırıldı. Ve bu sevdadan vazgeçmek zorunda kaldım. Avukat olmak istiyordum ve bu sistem yüzünden ve sınavda başarılı olamamam sebebiyle kendimle hiç alakası olmayan bir bölümü okuyorum. İnternetten para kazanmaya çalışırken Adsense'den ban yedim. Köpek gibi aşık olduğum insanla şuan belkide sınavda 3 5 net fazla yapamadığım için farklı şehirlerde yaşıyoruz. Şu hayatta hiç bir zaman mutlu olamadım. Başkasının yaşadığı daha vahim durumlar vardır mutlaka yine halimize Şükürler olsun. Ama insan neden diye sormadan edemiyor..

Okuduğum bölümden nefret ediyorum ve günde uyku dışında bütün saatlerim vakitlerim boş geçiyor. Kendimi geliştirebileceğim ve hem vakit geçirip hem birşeyler öğrenebileceğim editörlük vsvs bir ihtiyacınız varsa kesinlikle ücret talep etmeden yapabilirim. Artık gitgide umutsuzluğa kapılmaya başladım. Bana gel sende şu işin ucundan tut diyebilecek insanların bu forumdaki varlığından eminim. Umarım beni bir mesajınızla mutlu edersiniz. Şu yazdığım konu kesinlikle maddi bir beklenti değildir. Kesinlikle ücret talep etmiyorum..

SAYGILAR

1 - Sistem yüzünden değil. Sen başaramadın! Başaranlar sistemin kölesi, torpilli üyesi süper zeka falan değil. Çalıştılar başardılar kaderlerinde vardı okuyorlar.

2 - Hayatta her zaman istediklerin olmaz, bu bölüme kafana silah dayayıp sokmadılar. Kendi rızan ile giriş yaptın. Kabullen.

3 - Adsense sana gıcık değil, Google seni fişlemedi. Sen hata yaptın kural ihlali yaptın ve banlandın.

4 - Nice köpek gibi aşıklar gördük şimdi köpek gibi pişman. Böyle olması gerekiyormuş böyle olmuş. Aşkınız o kadar büyükse 4 yıl ayrı kalırsınız veya biriniz daha fazla çalışır ve diğerinin olduğu şehre veya yakın şehre gelir.

5 - Senin yaşadığın bu durumu burada her sene başkaları yaşıyor. 4 Sene önce bende yaşadım. Bu üyeliğimin tarihine bakma db kaybında silinmişti. 4 Sene önce bende bu tarz bir konu açtım. Maddi manevi büyük sıkıntı içerisindeydim.

Yazılım istiyordum, programlama istiyordum ama olmadı bölümüme ağırlık verdim ve sınıfımın en iyisi oldum. Fakülte de ise parmakla gösteriyorlardı. Not olarak başarılı değildim ama teknik olarak üstümde yoktu dengim vardı.

Editörlük ile hayatını harcama. Part time iş ara bir mesleğin ucundan tut. Bilgisayara bağımlı kalma sakın. Eğer okuduğun bölüm teknik değil ise sakın ha sakın bilgisayara bağımlı kalma. Öğrenmeye ada kendni. 4 yıl vaktin var ( 4 yıllık okuyorsan ) her şeyi öğrenebilir pekiştirebilirsin.

Her cik ( 1. sınıf ) bu evreden geçer. Okuduğun bölümü, yaşadığın şehri, bulunduğun hayatı ve hiç bir şeyi sevmezsin. 4. Sınıfa gelip mezun olduğunda ise bütün arkadaşların kardeşlerin olur. Kankaların ise düşmanın.