İyi forumlar,
Teknoloji ve yemek tarifleri üzerine makaleler arıyorum. Yazılmış yada yazılacak rewrite bile olsa düzenlemesi özgün olacak kadar net bir anlatıma sahip makaleler...
Teknoloji hakkında genel arama kriterlerine göre ki ilk aklınıza "iphoneumu kaybettim" "facebook Kullanım şartları" "periscope nedir Nasıl kullanılır" "periscope kalp nedir" gibi makale başlıkları geliyorsa yada elinizde varsa bana ulaşın. Kitleyi tutan laf kalabalığını seo ile bütünleştiren sürekli çalışabileceğim kişilere ihtiyacım var. (Bas geç iş aramıyorum! Yazınızı seviyorsanız ve tekim diyorsanız adınızı yazarak reklamınızı ben yaparım ancak öylesine yazan 1-2 liranin peşinde sözde makale yazarları aramıyorum!)
Yemek tarifleri için ise araştırayım da bulayım konusu çok sıkıntı evet haklısınız! Bende farkındayım o zaman benim ihtiyacım bu konu hakkında biraz bilgi sahibi kişiler olmalı... Yazdığınız içerikteki ürünleri alternatifleri kullanarak yakalayacağınız kitleyle bir Oktay usta olabilirsiniz bence... Bu sebeple aradığım kişinin konu hakkında bilgisi olması ve başlıkları arama kriterlerine göre seçmesi önemli... Yemek yapıcam ve 500 kelime arasında ne anlattığını anlamayacağım tekrar tekrar okuyacağım yazılar istemiyorum. Kısa öz ihtiyaç gideren işler ideal...
Yukarıdaki yazıları sonuna kadar hızlıca okudum! Anladım! Bu işi biliyorum ve Onur seninle çalışmak isterim diyorsanız atacağınız özel mesaja benim adımı kullanarak başlayın...
Yukarıdaki makale içeriğinde geçirdiğim keyword değeri taşıyan içerikler hakkında cidden bilgili kişiler arıyorum. Uzun yazıyorum çünkü kelime fiyatlandirmasının değerinin çok abartıldığını biliyorum ve bu konuyu gözüme sokan kişilerle çalışmak istemediğimi belirtmek istiyorum. 10 parmak klavye (bak buda keyword) kullanıyorum ve şu makaleyi yazmak 5 dk mı alıyor. Çünkü anlatmak istediğimi kurguluyorum ve yazıyorum!
İyiyim iyisin o zaman güzel ve etkili mesajını bekliyorum! Benimle birlikte yazacak kişinin sadece fiyat isteğini sunmasını beklemediğimin altını çiziyorum. Ama yazınızın arasına fiyat aralığını gunluk 3-5 yazı olmak üzere ortalama fiyat, haftalık fiyat olarak yedirebilirsen ben anlarım
Sevgiyle kalın okuduğunuz için teşekkür ederim...