Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oyun olarak aslında pek bir fark yok. İlk başta görüntü olarak bana da farklı gelmişti ama 1-2 gün sonra acemiliğimi atmıştım. Silahların büyük bölümü çok ucuz. Yani 10 - 20 kuruş civarı. Bazı silahlar var tabii milyarlar döndüğü oluyor.

Sürekli neden rus düşüyor bunu bende anlamadım. Aşırı derece de bir bıkkınlık geldi bana da artık. Az evvel oynuyorum 4 tane rus ile aynı takıma düştüm. 4'ü de 12 yaşındaymış. Nasıl bir eziyetti anlatamam.

Ses kapatmak için TAB tuşuna bas. Susturmak istediğin oyuncuya sağ tıkla ve iletişimi engelle de. Böylelikle söylediklerini duymazsın.
Ya sanırım benimle oynayanlarda hep o yaşlarda. Hele bi tanesi var ki 1 saat boyunca o lanet olası sesiyle ''ka ka kakali'' şarkısını söyledi. Yemin ediyorum böyle bir eziyet çekmedim ben. Sesi susturmak için uğraşırken de defalarca öldürdüler zaten sağolsunlar. Bu arada bilgiler için teşekkür ediyorum. Silahları parayla aldıklarını tahmin etmiştim. Normal bir vuruş şekli yok çünkü. Hareket halinde bile kanasla vuruyor adamlar beni. İstediği kadar prof. olsun, kabul etmiyorum bu nişancılığı

Şu TAB olayını da birazdan deneyeceğim. Sırf şu konuşmalar ve ruslar sıkıyordu canımı. Önce sesten, sonra da ruslardan kurtulurum inşallah