robben678 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya hocam bende bu illete yeni başladım. Normalde hiç oyun falan oynamazdım da bilgisayara yazık ediyorsun dediler, gaza getirdiler. İndirdim Steam'ı, ilk olarakta CS aldım. Hani ortaokul zamanlarında çok oynamıştık tabi ama yıllar geçti aradan ve bayağı da değişmiş yav Ya da hile dönüyor ben anlamadım bu işi. Özellikle ruslara ayar oldum. Nasıl oluyorsa tek atışta indiriyorlar beni. Hayır işin garip yanı, 5 kişilik grubun arasına kaynıyorum ama yine ilk ben ölüyorum. Hatta sadece ben ölüyorum yani, nasıl oluyor bu iş? Bazılarının silahları da ayrı bi seksi, acaba ciddi paralar mı dönüyor bu oyunda?

Beni biraz yönlendirin abi ya. Oyun başına ortalama 5 adam öldürüyorum. Dahası olmuyor, hiç hoş değil... Bir de neden sadece ruslara denk geliyor acaba? Son olarak, şu lanet olası mikrofon konuşmalarını susturmam mümkün mü acaba? Çatışma seslerini falan duymak istiyorum, yoksa zevki olmuyor ama sürekli konuşan gereksizler var. O seslerden kurtulmanın bir yolu yok mu? Tam da final döneminde başladım şu illete, haydi hayırlısı...
Oyun olarak aslında pek bir fark yok. İlk başta görüntü olarak bana da farklı gelmişti ama 1-2 gün sonra acemiliğimi atmıştım. Silahların büyük bölümü çok ucuz. Yani 10 - 20 kuruş civarı. Bazı silahlar var tabii milyarlar döndüğü oluyor.

Sürekli neden rus düşüyor bunu bende anlamadım. Aşırı derece de bir bıkkınlık geldi bana da artık. Az evvel oynuyorum 4 tane rus ile aynı takıma düştüm. 4'ü de 12 yaşındaymış. Nasıl bir eziyetti anlatamam.

Ses kapatmak için TAB tuşuna bas. Susturmak istediğin oyuncuya sağ tıkla ve iletişimi engelle de. Böylelikle söylediklerini duymazsın.