Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamun aleykum,

CS GO oynayan arkadaşlar nerede?
Bıktım yahu ruslar ile oyun oynamaktan. Bu adamlar yüzünden sinir hastası oldum. Küfürbazın teki oldum.
Taaa Nova 4'lere düştüm

Oynayanlar profillerini paylaşsın da birbirimizi ekleyelim takımca girelim.
Ya hocam bende bu illete yeni başladım. Normalde hiç oyun falan oynamazdım da bilgisayara yazık ediyorsun dediler, gaza getirdiler. İndirdim Steam'ı, ilk olarakta CS aldım. Hani ortaokul zamanlarında çok oynamıştık tabi ama yıllar geçti aradan ve bayağı da değişmiş yav Ya da hile dönüyor ben anlamadım bu işi. Özellikle ruslara ayar oldum. Nasıl oluyorsa tek atışta indiriyorlar beni. Hayır işin garip yanı, 5 kişilik grubun arasına kaynıyorum ama yine ilk ben ölüyorum. Hatta sadece ben ölüyorum yani, nasıl oluyor bu iş? Bazılarının silahları da ayrı bi seksi, acaba ciddi paralar mı dönüyor bu oyunda?

Beni biraz yönlendirin abi ya. Oyun başına ortalama 5 adam öldürüyorum. Dahası olmuyor, hiç hoş değil... Bir de neden sadece ruslara denk geliyor acaba? Son olarak, şu lanet olası mikrofon konuşmalarını susturmam mümkün mü acaba? Çatışma seslerini falan duymak istiyorum, yoksa zevki olmuyor ama sürekli konuşan gereksizler var. O seslerden kurtulmanın bir yolu yok mu? Tam da final döneminde başladım şu illete, haydi hayırlısı...