revox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam demek istediğim nette, herkes her isteĞini yazar en azından web sitesinin bu şekilde olmaması gerektiğini söylüyorum piyasada açıp ölüyorum hastayım diyen kaç kişi var kaçı doğru ? Ben yalan olduğunu iddaa etmiyorum fikrimi söylüyorum

Ben fikrimi paylaştım yardım yapıp yapmamam sizin değil benim kararımdır + ben yalan söylüyorlar demiyorum daha iyi afişe olması gerektiğini söylüyorum ama siz içinden almak istediğinizi alıp yorum yapmışsınız herkesin vicdanı çoluğu çocuğu var ALLAH kimseyi düşürmesin o kadar vefasız insanlar değiliz.

İSTANBUL beyoğlunda yaşıyorum adım başı sakat kör aç evsiz falan filan gel görki zabıta kontrollerinde sakat canlanıyor kör görüyor parası olmayının bizden çok parası oluyor.

Kusura bakmayın fakat o mesajınız da bu şekilde düşünmenizi belirten bir yazı yazmıyor. Gayette şüpheli bir şekilde yaklaşmışsınız.

Tabii ki yardım yapıp yapmamak sizin kararınızdır.

Fakat siz yardımınızı Allah Rızası için yapıyorsunuz. Yardımınızı yapın gerisini düşünmeyin. Sonuçta düşünce önemlidir.

Varsın yardım yaptığın insan senden daha zengin olsun. Neye yarar ki o zenginlik?

İyilik karşılıksız yapılmalıdır.

Zenginse kendine zengin, günahsa ona günah.

Hayırlı geceler..