Type adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
birisi ne demiş hocam bakın

istanbul valiliği yardım bürosundan teyit alınmıştır arkadaşlar. isterseniz 0212 2438045 nodan 180 i tuşlayarak siz de teyit alabilirsiniz. bebek, romatemde yatıyormuş. açarlarsa şayet oradan da teyit alacağım.
Hocam demek istediğim nette, herkes her isteĞini yazar en azından web sitesinin bu şekilde olmaması gerektiğini söylüyorum piyasada açıp ölüyorum hastayım diyen kaç kişi var kaçı doğru ? Ben yalan olduğunu iddaa etmiyorum fikrimi söylüyorum

qLd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz yardım yapmayın hocam. Bu düşünce ile yapsanız da bir faydası olmaz. Adamlar bir ton resmi numara paylaşmışlar orada. Arayıp bilgi almak çok mu zor? Bu düşüncelere kapılmanız çok yanlış. Biz böyle bir millet değiliz. Lütfen mesajınızı düzenleyin...
Ben fikrimi paylaştım yardım yapıp yapmamam sizin değil benim kararımdır + ben yalan söylüyorlar demiyorum daha iyi afişe olması gerektiğini söylüyorum ama siz içinden almak istediğinizi alıp yorum yapmışsınız herkesin vicdanı çoluğu çocuğu var ALLAH kimseyi düşürmesin o kadar vefasız insanlar değiliz.

İSTANBUL beyoğlunda yaşıyorum adım başı sakat kör aç evsiz falan filan gel görki zabıta kontrollerinde sakat canlanıyor kör görüyor parası olmayının bizden çok parası oluyor.

Bu kardeşimizin ihtiyacı olduğu için daha iyi şekilde bilgilendirilmesi insanların yardım yapmasına teşfik edilmesi gerektiğini söylüyorum