dimili21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
haber sitesi 1 yılı geçti faaliyetedir. Adsense olarak sorarsanız şayet 4 ay önce adsense reklam yerleştirmeye başladım. Reklam geliri kayda değer değil derken gerçekleri yazdım. Herkesin malumu olduğu üzere reklam getirisi gün veya aydan aya değişekenlik gösterir. çünkü site günlik tekil hit sayısı 1000 ve üstüdür. ziyaret edecek tekil sayısı artıkça, reklamlara tıklanma oldukça reklam geliri artar.

kayda değer bir geliri şu an itibariyle yok. sadece gerçekleri yazdım.

web sitenin gerçek değerini burdan bakabilirsiniz

Hocam çok ama çok özür diliyorum daha önce hiç site satmadınız sanırım ya da bu işler nasıl yapılır bilmiyorsunuz. Websitenin gerçek değerini buradan görebilirsiniz diye url vermişsiniz siz orada yazana göre site satacaksanız eğer buyrun

http://webvaluecheck.com/ertandonmez.com

benim kişisel blogum 36.000 dolar değer biçiyor.

36 000 ABD Doları = 104 623,182 Türk Lirası Ben sitemi bu fiyatamı satmalıyım sence bak senin haber sitesi benim kişise blog seni 4e katlamışım. hadi küsüratı almayalım 100bine vereyim anlaşalım

Şimdi site satarken kalıcı sabit gelire bakılır;

Dersin ki 300tl sabit adsense geliri var, ad bilmem ne kullanıyorum oradanda 200tl geliri var dersin ona göre rapor sunarsın. ha şayet geliri yoksa resmi kayda değer o fiyata bu siteyi satmayı düşünüyorsan çok yanlış gelmişsin.

9000 ABD Doları = 26 155,7955 Türk Lirası senin siten için istediğin ücret. Bana aylık 3000tl kazanma garantisi vermiş olsaydın sana pazarlık teklifi edebilirdim. Sanırım bu işlerde yenisin site yapıp azıcık hitlenip büyük paralara satılacağını söyledi birisi size. Biraz forumu gezin piyasa araştırması yapın derim.

Dediklerimi yanlış anlamayın sakın web site değeri ölçme sitelerinin verdiği fiyatlara bakarak site satamazsınız. En basit örneği sana benim sitem ile verdim kulağına küpe olsun.

Sevgiler.