ankaradabiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
başarılı
Teşekkürler.

zego adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok beğendim üstad sistemi. Hayırlı olsun. Peki bünyenizde şuan kaç tanıtım yazısı alan kişi var?
Bugün platformun hizmete girişinin 4. günü ve 200 civarında üyemiz var. Üyelerimiz tek profille hem alım hem satım işlemleri gerçekleştirebiliyorlar. Yaptığımız çalışmalarla kullanıcı sayısı hızla artmaya devam edecektir. Siz de zaman kaybetmeden aramıza katılabilirsiniz.

black_scorpion adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sonuclar bazen tutarsiz gelebiliyor ama gelistirilebilir ayrica guzel olmus basarilar.
Bu konuda size özel mesaj attım. Tutarsız bulduğunuz sonuçları bizimle paylaşabilirseniz kontrol etmek isteriz.

akvarist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üye oldum. Sisteminiz çok güzel hocam. Hayırlı olsun
Teşekkürler.

beyaban adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tek bir puan göstermek yerine,
backlink, otorite, hız, artık elinizdeki veriler her ne ise biraz daha detaylı puanlama yapar ve bunlara yönelik küçük tüyolar sunabilirse sisteminiz daha yararlı olacağı düşüncesindeyim.
başarılar
Bu tür verileri analiz şirketleri hali hazırda sağlıyorlar. Biz daha çok platformumuzdaki sitelerden tanıtım yazısı alacak olanların göreceği faydayı yansıtmak için böyle bir uygulama geliştirdik. CR puanı bir web sitesinden alacağınız linkin size sağlayacağı faydayı puanlıyor. İlginize teşekkürler.