Önce tarihimizi öğrenmeliyiz? Kim kimi satmıştır? Libya'da savaş kazanılmasına rağmen libya'yı neden italyayı verdiğini sorguladınız mı? Osmanlı tarihi boyunca Türkler dahi birçok isyan yapmasına rağmen Araplar en ufak bir isyan yapmamıştır Osmanlıya Karşı,Tarihinizi iyi okuyun böyle tarih safsatalarına da sorgulamadan inanmayın. Hani Araplar ihanet etti ya Çanakkale savaşında şehit olan 3 askerden 2'snin Arap olduğunu biliyor muydun?
Araplar Türkiye zor durumda düşmesin diye Arabistan ve Katar Boykot mallarını satın alarak Afrikaya gönderdi. Türkiye ekonomik sorun yaşamasın diye kaynaklar aşağıdadır. Onlar batıyor diye bu sevinciniz kininiz nedir? Araplar Türkiye'yi kardeş ülke olarka görürken sizin Araplara olan nefretiniz nedir?
http://www.yanki24.com/haber/3582/ar...mba-karar.html http://www.haberiyakala.com/2015-11-...i-h42505.haber http://www.*************/araplardan-...927634-haberi/
Ben ilk mesajimda da asla batacagini dusunmedigimi belirtmistim. Ilk mesajimin son kismini okumussunuz sadece sanirim.