herkes kafasına göre satıyor. Mahalle tekelinde daha farklıdır fiyatlar.
Geçen sordum 185 tl dedi mesela.
165 liraya da satan var 1 litre jack danielsi.
Değişiyor
Ama ortalama budur fiyatlar. 1 litre jack 150 den aşağı bulamazsınız istanbulda.
Birde sahte içki olayları var biliyorsunuz. Her yerden alınmaz. Aman ha dikkat.
Evet ben mahallemizdeki 2 tekelciye sormuştum hocam. İkisi de Jack satmıyordu ama Chivas'ın litresine 180 TL dediler. Chivas 180 olduğu için Jack'te 150 ile 160 arası bir şeydir dediler. Bende fiyatları öyle duyunca, tekelde 150 ise 100 TL'ye elden çıkarmak mantıklıdır demiştim işte

Bu arada ben herhangi bir yerden satın almıyorum zaten. Kız arkadaşım Kıbrıs'ta okuyor. O yanıma geldiğinde ya da ben git-gel yaptığımda falan oradan alıp Türkiye'ye getirebiliyoruz işte. 3 litre hakkımız var, biliyorsunuzdur zaten. O açıdan söyledim.
Öğrenci olunca da bazı aylarda ekonomik kriz olabiliyor. Haliyle o Jack'leri elden çıkarıyorum işte bazen

Bende diyorum neden bu kadar çok kişi Jack istiyor benden. Demek ki max. 150 falan değil, 185'e kadar yolu varmış. Bilgilendirme için çok teşekkür ediyorum. Bu arada ben klasik Jack içemiyorum pek, honey hayranıyım. Genelde 2 Honey, 1 klasik alıyorum. Honey'in Türkiye'deki fiyatını biliyor musunuz acaba? Kıbrıs'tan bile daha pahalıya alıyorum çünkü, merak ettim.