oLcY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Bu durumun kurnazlıkla bir alakası olduğunu düşünmüyorum.Bu forumu genel olarak domain satışı için kullanmaktayım.Ben domaini bulurum.Pagerank'ı uygunsa alırım.İstersem satarım,istersem saklarım.Burdada başlıkta hata görmüşsünüz.Size ufak bir örnekle durumu izah edeceğim.

Bir araba ilanı gördünüz kazasız yazmışım.Ama arabanın bende olduğu tarih içerisinde kaza yapmamışım.Arabayı alırken de check up'a sokmuşum ama detaylı değil.Arabayı siz benden almışsınız yada teklif vermişsiniz.Burası rıza pazarı kimse kimseye zorla teklif yaptırmıyor mal satmıyor.Sizin için işin teknik boyutu önemliyse, yazardınız bana derdiniz hoca bu arabayı inceledin mi ben inceledim.Bende sana olanı söylerdim.Yani işin özü sizinle bir noktada aynı fikirdeyim.Kimse kurnazlık yapmamalı,kelime oyunu yapmamalı.11 TL için kimsenin kalbinin kırılmasını istemiyorum demişsiniz.Olayı modlara yönlendirmişsiniz.En doğal hakkınız.Sonuç ne çıkarsa çıksın.Size benden bir tavsiye.Neye teklif verirseniz verin sizin için olayın teknik boyutu önemliyse teklif vermeden araştırın.Konu istenilirse kapanabilir.Ceza verilebilir.Ama benim kadar teklif veren arkadaşıda uyarmak gerekir diye düşünüyorum.Saygılar
teknik boyut dediğin sahte pr olmalı
sen başlığa pr3 yazıyosun oysa ürün sahte pr ve hayla müdafaya devam ediyorsun sizi tebrik ediyorum bir dahaki ilanlarınızda tarihlerde yılı yazmassınız başlığa 1 yıllık dersiniz teknik bilgim yok dersiniz 1 gün kala transfer edersiniz kurnazık değil bu teknik bilgim yok oluyor sizin ticaret anlayışınıza göre