Sevgimix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
http://www.rankchecker.com/pagerank-...n=forex365.biz
pagerank sahte olan bir domaine pr3 diyerek sahte başlık kullanmanız sizce ne kadar etik. muhtemelen yüksek teklifler alabilmek için böyle bir durum kullandınız. ek olarak kayıt ederken prli domain listesinden kayıt ettiniz sahte olduğunu anlayınca satışa sundunuz. neyse sizle tartışmayacağım konuya moderatör arkadaş davet ediyorum. uygun olan kararı versin.

11 lira için kimsenin kalbinin kırılmasını istemiyorum. fakat yeni gelenlerin bu şekilde r10'da kurnazlıklar yapmasından hiç hoşnut olmadım. bunu belirteyim. siz domaini kayıt ederken biliyorsunuz prli olduğunu ve teknik özelliklerini bilmiyorsunuz mod arkadaşlar daha iyi bilir böyle vakaları ödeme yap derse ödemenizi geçerim ondan yana sorun olmasın fakat ticaret anlayışınızı beğenmedim bugün değilse yarın değilse gelecek zamanlarda bu tarz davranışlar başınıza sorun çıkartır kendinize dikkat edin
@AlperA.
@Mf.Rub
Merhaba,

Bu durumun kurnazlıkla bir alakası olduğunu düşünmüyorum.Bu forumu genel olarak domain satışı için kullanmaktayım.Ben domaini bulurum.Pagerank'ı uygunsa alırım.İstersem satarım,istersem saklarım.Burdada başlıkta hata görmüşsünüz.Size ufak bir örnekle durumu izah edeceğim.

Bir araba ilanı gördünüz kazasız yazmışım.Ama arabanın bende olduğu tarih içerisinde kaza yapmamışım.Arabayı alırken de check up'a sokmuşum ama detaylı değil.Arabayı siz benden almışsınız yada teklif vermişsiniz.Burası rıza pazarı kimse kimseye zorla teklif yaptırmıyor mal satmıyor.Sizin için işin teknik boyutu önemliyse, yazardınız bana derdiniz hoca bu arabayı inceledin mi ben inceledim.Bende sana olanı söylerdim.Yani işin özü sizinle bir noktada aynı fikirdeyim.Kimse kurnazlık yapmamalı,kelime oyunu yapmamalı.11 TL için kimsenin kalbinin kırılmasını istemiyorum demişsiniz.Olayı modlara yönlendirmişsiniz.En doğal hakkınız.Sonuç ne çıkarsa çıksın.Size benden bir tavsiye.Neye teklif verirseniz verin sizin için olayın teknik boyutu önemliyse teklif vermeden araştırın.Konu istenilirse kapanabilir.Ceza verilebilir.Ama benim kadar teklif veren arkadaşıda uyarmak gerekir diye düşünüyorum.Saygılar