oLcY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Domaini boşta gördüğüm ve PR'li olduğu için regledim.Sonrada forumda satmaya karar verdim.Kırmızı ile domain tarihini işaretledim.Aynı şekilde konuda tamamiyle domain ismi açık teklif vermeden önce kendiniz incelemeniz gerekiyor.Haricen ben konuda domain hakkında teknik bir bilgiye sahip değilim diye belirttim.Bknz kırmızı ile işaretli.Teklifinizi geçersiz kılacak bir durum söz konusu değildir.Saygılar...
http://www.rankchecker.com/pagerank-...n=forex365.biz
pagerank sahte olan bir domaine pr3 diyerek sahte başlık kullanmanız sizce ne kadar etik. muhtemelen yüksek teklifler alabilmek için böyle bir durum kullandınız. ek olarak kayıt ederken prli domain listesinden kayıt ettiniz sahte olduğunu anlayınca satışa sundunuz. neyse sizle tartışmayacağım konuya moderatör arkadaş davet ediyorum. uygun olan kararı versin.

11 lira için kimsenin kalbinin kırılmasını istemiyorum. fakat yeni gelenlerin bu şekilde r10'da kurnazlıklar yapmasından hiç hoşnut olmadım. bunu belirteyim. siz domaini kayıt ederken biliyorsunuz prli olduğunu ve teknik özelliklerini bilmiyorsunuz mod arkadaşlar daha iyi bilir böyle vakaları ödeme yap derse ödemenizi geçerim ondan yana sorun olmasın fakat ticaret anlayışınızı beğenmedim bugün değilse yarın değilse gelecek zamanlarda bu tarz davranışlar başınıza sorun çıkartır kendinize dikkat edin
@AlperA.
@Mf.Rub

Forum kuralları
15- Alan adı yaşının konuya eklenmesi mecburidir. Buradan kontrol ettikten sonra, kayıt tarihine göre satış yapılmalıdır. Alan adının arşiv kayıtlarının olması, onun yaşlı olacağı anlamına gelmiyor. Alan adının kayıt tarihi 2014 yılıysa ve sadece arşiv kaydı var diye " 10 yaşında alan adı, yaşlı alan adı " gibi başlıklarla konu açanlara, 3 günden başlamak üzere uzaklaştırma cezası verilecektir.

alan adı prli diyorsunuz. sahte pr olduğunu konuda belirtmiyorsunuz insanların boşluklarından faydalanıp satış yapmak yasal mı bu forumda sahte pr ise sahte pr yazmalısın ustam PR3 Domain diyosun. domain sahte pr'dir görsel şu şekilde belirtmelisin.