mKesen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dikkat :
Burak hocam yanlış anlaşılsın istemem ne sizin şahsınıza bir laf nede Uğur Sofu şahsına ve firmasına bir sözüm yok tamamen bu şeye sorun olan kişilere yazmak istedim.

Benim anlamadığım şey şu türkler neden kendini her yerde belli etmek zorunda 15 20 TL arasında bir fiyata domain alınırken şu an 30 TL bu ani artışın tek sebebi bazı şahsiyetlerin " amaaaan ne olacak salla olmadı kapatırlar " gibisinden yaptığı işler yüzünden diğer kişilerde zor durumda kaldılar işte bu yüzden türkiye piyasasından çekiliyor bir çok firma.
Öncelikle feedback yapıyorsunuz bunun için özre gerek yok saygıyla karşılarız çünkü saygı çerçevesinde konuşuyoruz hepimiz. Genede nazikliğiniz için teşekkür ederim.

Sorun Türklerden değil WOP-Group 3. alt bayi BestellSystem üzerinde. 2. ana bayinin yaptığı bir hatayı hepimiz çekmek zorunda kaldık ama Uğur Bey anlaşmayı fesh etmedi sırf sizler madur olmayın diye ne yaptı ne etti düzeltti bir çok şeyi. Fiyatta artış oldu evet doğru ama etkilenmemek elde değil çünkü Euro bazından alış yaptığı için Uğur Bey azami 2-3 TL arası bir şey kazanıyor. API Sisteminin yazarı biz olduğumuz için ve API sağlayıcısının katı kuralları olduğu için daha fazla ilerleyemiyoruz. Uğur Bey'in yapacağı 2. veya 3. bir anlaşmada bu sorunsalları minimize etmemiz lazım -ki bizimde planlamalarımız bu yönde ilerliyor.

Bizim tek yükümlülüğümüz modülü en sağlıklı şekilde sizlere sunmak. Ama manevi duygularımıza duvar öremiyoruz yardım etmek insanlık görevimiz.