Bende bizi caydırmak için öyle söylediğini düşünüyorum ama emsal bir şeyler öğrenirsek en azından kafamızda bir fikir oluşur.
Var mı bilgisi olan?
Düğün Salonları için ruhsat almak biraz sıkıntı projede düğün salonu gözükecek, ayrıca itfaiye raporu en büyük sıkıntı binanın giriş çıkışı itfaiyenin istediği bazı prosedürler var eğer düğün salonu üst katlardaysa 5 6. kat gibi yangın merdiveni gibi şeyler ister ki en büyük sıkıntıda bu itfaiye raporunu almak, ikincisi çevreden sürekli şikayet gelecek ve o şikayetlerden sonra desibel ölçümü için çevre ekibi gelip bazı tedbirler alman için uyarılar yapacak. Ruhsat harcı rakamları öyle ahım şahım rakamlar değil m2'sine göre değişir 5 6 bini geçmez m2'sine göre dediğim gibi daha az da olabilir daha çok ta.
Size onu diyen şahıs abartmışta abartmış projeyi değiştirse o kadar tutmaz ki buda ruhsat harcıyla bi alakası yok belediyeye verilen rakamlar düşüktür. ama siz bu işe kalkışmadan önce düğün salonunu tutmadınız muhtemelen eğer niyetiniz olur karar verirseniz projede düğün salonu geçicek bu önemli. projede düğün salonu geçen bi yer buldunuz ilk işiniz yeri tutmadan tapuyu alın belediye ruhsat müdürlüğüne gidin ben düğün salonu açmak istiyorum uygunmudur.
Çok iş yeri biliyorum adam 200 300 bin dekoruna vesayresine harcamış tapuda sığınak geçip mühürlenen, o yüzden dediklerimi dikkate alıp bu işlere kalkışırsan zararlı çıkmazsın. Düğün Salonları fırınlar disko gibi yerler sıkıntılı. İş Yeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatı ile alakalı aklına takılan bişey olursa sorabilirsin.