Link Reddetme Aracı (Disavow Tool) İle Linkleri Reddettikten Sonra Webmaster Tools'tan Siliniyor mu? Bilgisi olanlar paylaşabilir mi?
İlk olarak ahrefsten fark edip link reddetmiştim, ama bu akşam webmaster tools'a yansıdığını gördüm. Reddedilen linkler silinir diye bişey var mı?