eksiogluuu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar temayı kesinlikle tavsiye ederim. Temayı baştan aşağı inceledim hız konusunda çok çok iyi seviyede seo puanı olarak o da çok iyi seviyede ama bunlardan ziyade tema ile beraber bir ton eklenti kullanmanıza gerek yok zaten eklentiler olmadan bir çok şeyi tema yapıyor bir çok tema denedim hemen hemen hepsinde bu sorunlar vardı diğer bahsetmek istediğim konu da biliyorsunuz film ve dizi siteleri tamamıyla sade olmalı sonuçta o sitelere giren insanlar sitenin özelliklerine değil en hızlı ve en rahat biçimde nasıl izlerim onu düşünüyorlar blog özelliği olması da çok hoş olmuş artık sırf içerik değil haberlerde yayınlayıp insanların dikkatini daha fazla çekebiliriz. Tam aradığım tarzda bir tema karışık değil sade ve çok hızlı acıkcası sizlere de tavsiye ederim
Hocam aynen bende böyle düşünüyorum, film sektörü, daha doğrusu sıralama alarak hit alınacak birçok sektörde 1. etken hız ve dolayısıyla seo. Yoksa üyelik sistemleri, duvarlar, arkadaşlık işlemleri, site içi mesajlaşmalar, favori ve takip işlemleri, hatırlatıcılar v.s bunlar 2 sene önce yaptığım temalarda bile vardı ancak sektörü bilip ihtiyacına uygun iş çıkartmak önemli olan. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.

ByAsLaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Film sektöründe ilk kullandığım ve kısa bir sürede başarıya ulaştığım efsane tema ayesoft Çok başarılı bir tema olmuş Ahmet hocam eline emeğine sağlık ayrıca çok da hızlı yakında bir adet alacağım.

Hayırlı olsun.
Hocam sizde çok iyi bilirsiniz, temanın önceki sürümlerinde sizde dahil çok kullanıcı sıralama alıp hit yaptırdı. Film sektörüne geri dönmeyi düşünürseniz bu temamı mutlaka öneririm. Güzel yorumunuz için ayrıca teşekkür ederim.

mavcil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel bir tema olmuş gerçekten eline sağlık. Alanlara şimdiden hayırlı olsun
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.

pooranat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine bende bu temadan aldım temayı kullanır kullanmaz sitem normalinden daha fazla hızlandı nedenini anladım eski temam sunucumu çok yoruyormuş bu temaya geçince sunucumdaki yük bayağı azaldı. Tema çok hızlı ve göz yormuyor en önemli özellikleri bunlar şık bir tasarımı var tabi bu benim görüşüm siz nasıl düşünürsünüz bilmem. Destek konusuna gelince ne sorarsan sorayım yada tema hakkında bilmediğim yerlerde ne tür sorular sorarsam sorayım çok kısa bir zamanda destek veriyor. Bence Ayesoft Film v6 çıkana kadar en iyisi Ayesoft Film v5 eline sağlık
Biraz iddialı oldu ama, siz söylüyorsanız doğrudur. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.

ebubekir66 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önce bir çok temanı kullanan biri olarak muhteşem olmuş ellerine sağlık abi
Bu temamıda kullanman gerekiyor bence, tabi önce bu sektöre girmen lazım Güzel yorumun için teşekkür ederim.