Arcade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Amacı olmayan Sayfa" diye bir sayfaları var. Adamlar gruba almak için ya.. kağida AOG yazıp resmini çekip atacan yada Ehliyetin resmini çekip sayfada paylaşacan.

R10 10 senedir var böyle saçma bir şey hatta istemedi 😃 AOG'a üye olmak için şaklabanlık yapmak lazım AMACI OLMAYN BİR SÜRÜ insan var içinde

AOG ve İnci sözlük aralarında iyi atışıyorlar ama
Ben AOG ile kuzenlerim sayesinde tanıştım. 8k erkeğin bulunduğu Facebook veya başka hiçbir ortamda göremeyeceğiniz arkadaşlık dostluk var. AOG'dan biri başka şehire gittiğinde evsiz, aç ve parasız kalmaz. En basit örnek bir asker arkadaşın parası yatmamıştı yarım saat içinde ona para gönderildi. Bir okula yardım toplanılması gerekti buluşmada 2-3bin TL para toplandı. İnci sözlük ile AOG kıyaslaması yanlış olur. Mizah anlayışları ve fikirleri tamamen farklı iki grup. İnci sözlük yapılanması ile AOG çok farklıdır. AOG anlatılmaz kardeşim. AMACI OLMAYAN İnsanların aslında gerçekten çok amacı var. Sen o ortamı görsen o dostluğu görsen anlarsın. Kimlik vs. istemeleri çok normal 2klıları almıyorlar. Yani 2000 ve sonrası doğumlu olanları ve fake hiçbir adam yok orada. Ben şaklabanlık yapmadım oraya girenlerin çoğuda şaklabanlık yapmıyor. Alımlar olduğunda ya sayfadan olur yada grup içinde referans olacağınız kişileri ekleme ile ilgili konu açılır. Referans olduğunuz adam yamuk ise zaten sizde banlanır gidersiniz.

O ortamda bir çok ünlüyüde görebilirsiniz. Halil Söyletmez'den tut, Nişantaşı üniversitesinin sahibine kadar.