Beni şikayet etsene Allahını seversen Google Adsense ilk çıktığı günden beri kullanıyorum. Belkide Türkiye'de ilk kullanan benim, bunun dışında şahıs şirketimde var. Hesabıma 5.000 $ üzerinde paralar aldığım taaaa ilk günden beri. Hani nerde vergi dairesi? Neden binmedi tepeme? Ben maliye ile filan görüşmedim, direk vergi dairesinde yetkili bir birimle görüştüm. Bana çifte vergilendirme anlaşmasından ve mevzuat yetersizliğinden bahsetti. Bilip bilmeden kafadan sallama yorumlar yapmayın şurda.
Sana çifte vergilendirme yasasını okumanı öneririm. Ayrıca üstte vermiş olduğum serbest meslek grupları ile alakalı kanunu da oku. İnternet ve ortamından elde edilen gelirlerden vergi alınmaz diyor.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:22:16 -->-> Daha önceki mesaj 12:17:48 --
Bu arada keşke devlet bir vergi oranı çıkarsa da ödesek. O zaman spamcılar, botçular, konu çalanlar vs. bu işi bırakacak. Doğrusu 1k altı kazananlar bu işten ekmek yiyemeyecek ve bizim gibi düzgün emeğiyle çalışan insanlar Google Adsense kullanacak. Verginin çıkmasıyla emin olun çakal çukal bu işten elini ayağını çekecek ve kazançlarımız belki de 2 katına çıkacak. Bizde güzel güzel %20 mi neyse artık vergimizi veririz.
BU İŞ VERGİYE TABİ DEĞİLDİR DİYİP ADSENSE'DEN ÖDEME ALANLAR. GELİN KANITLAYALIM.
Ödeme aldığınız banka hesap numarasını, adınızı, soyadınızı, hatta ödeme dökümlerini ekran görüntüsü olarak özel mesaj atın. Gidip dilekçeyi vereyim. Aha da dilekçeyi buraya taratır koyarım.
Kim haklı?
Vergiye tabi misiniz değil misiniz?
Bu iki soru açığa kavuşur. Eğer ben yanlış biliyorsam video çeker tavuk gibi gıdaklarım. Yok eğer siz yanlış biliyorsanız vergi dairesi size dairenin çapını öğretir.
Geyik yapmak için konuya yazanlar ve bu konuyu açan şahıs. İşte deve işte hendek gönder bilgilerini kim haklı vergi dairesi karar versin.