Katılıyorum aldığınız hizmetlerin fiyatlarını ve firma hizmet prosedürlerini iyi incelemek gerek, verdiğiniz tavsiyeye önce kendinizin uymasını temenni ederim.
Şikayet gerektirecek bir konu yok zaten. Firma gizli saklı bir bir fiyatlandırma yapmamış, bu fiyatlar zaten firma tarafından daha önce belirlenmiş fiyatlardır ve firma istediği hizmete istediği fiyatı belirlemekte özgürdür, bu noktada müşterinin dikkatli olması gerekmektedir, mesela hizmet almadan önce görüşüp ana hizmet ve ek hizmetlerin fiyatları öğrenilebilir, bunu yapmak takribi 3-4 dakika sürecektir.
Kesinlikle katılıyorum.
2 sene önce devamlı hosting değişmekten bıkıp, turhost'la çalışmaya başladım. O günden bugüne mükemmel bir hizmet alıyorum.
Sizin belirttiğiniz gibi, müşterinin bu konuda dikkatli olması gerekiyor.
Fiyatları önceden öğrenmemek müşterinin hatasıdır.
Ayrıca; Örneğin bir fiyat değişikliği yapsalar bile haklılar. Çünkü siz hizmet koşullarını okuyup bu hizmeti almanız gerekiyordu.
Firmadan hizmet almadan önce SSS'leri okumanızda fayda var.
http://www.turhost.com/genel-kullanim-kosullari.html
Linkten kullanıcı sözleşmesini okuyabilirsiniz.
5.2: TURHOST önceden haber vermeksizin fiyatlar ve tarifeler üzerinde ileriye dönük olarak değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
%10 indirim ile aldığınız halde
Bilgilendirmeyi yani Tavsiyenizi (Hosting Şikayetleri) bölümünden yapmanız hoş olmamış.