Şaka gelebilir ama günde iki öğün değil tam tamına 6 öğün yerseniz o zaman zayıflayabilirsiniz.
Bizzat uygulayıp sonuç aldığım bir sistem.
Sabah kahvaltısından önce bir bardak ılık su, peşine bir bardak ondan daha soğuk bir bardak su iç.
Kahvaltını yap, abartmadan iki dilim ekmek eşliğinde, bir dilim peynir, bir haşlanmış yumurta, domates, salatalık vs.
İki saat sonra bir avuç yaklaşık 20 adet badem at ağzına. ( mümkünse çiğ kavrulmamış olsun )
Maksimum üç saat sonra öğle yemeği yemelisin. Öğlen et yemeği yersen eğer akşama kesinlikle sebze yemeği yemelisin. Bir dilim ekmek eşliğinde öğlen yemeğini ye. Eğer çorba içeceksen, ekmeği yememen gerekiyor, bir dilim ekmek = 1 çorba.
Öğlen yemeğinden sonra ilkindi vaktine doğru küçük bir beyaz peynirli sandviç yemelisin.
Daha sonra akşam en geç 19 - 20 civarı akşam yemeği. Eğer gündüz et yemeği yediysen akşama mutlaka etsiz sebze yemeği yemelisin.
Yatmadan 1 saat öncede 4 adet tam ceviz yiyip yatabilirsin.
Uyku düzeni çok önemli, günde en az 1 saat yürüyüş yapmalısın.
Eğer yukarıdaki tempoyu bir hafta yakalarsan minimum 3 - 4 kilo verirsin. Ayrıca bu vereceğin kilolar kas değil tamamen yağ odaklı olacaktır.
Ben çok ünlü bir diyetisyene gidip diyete uyduğum sürece iki haftada 7 kilo kadar verdim. Daha sonra ramazan ayı devreye girdi oruçtu , tatildi derken düzeni bozdum.
Şuan yeniden başladım ve aynı sonucu yeniden alıyorum.
Sakın ekmek yemeyeyim zayıflarım diye düşünme. Bir haftasında kiloyu hep kastan vermiştim, doktora sordum dedim bu neden böyle oldu, ekmeği kesmişsindir cevabını alınca şok oldum. Evet daha fazla zayıflayayım diye ekmeği kesmiştim, ama gel gör ki uyanıklık yapıp yağdan kaybedeceğime aksine kastan kaybetmişim.
Eklemeyi unutmuşum, bu programı uygularsan minimum 2,5 3 litrede su tüketmelisin.
Bu sistemi uygulayıp aç kalmak neredeyse imkansız gibi bir şey. Sen 90 kilo olucam demişsin ben bu diyeti 105 kilo civarlarında uyguladım ki obezin kralı sayılırım.
Ama uyguladığım vakitte gram acıktığımı hatırlamıyorum, bir kaç gün dişini sıkabilirsen arkası gelecektir. İlk günlerde disiplin çok önemli.