Lütfen aşağıdaki açıklamayı okuyunuz...
Google PageRank : 4
Google Indexi : 1.360
Google Görsel Indexi : 193
Google Backlink : 4
Alexa Dünya Sırası : 367.288
Alexa Ülke Sırası : 10.212
Alexa Backlink : 42
Yandex Indexi : 48.195
Dmoz Kaydı : yok
Domain Yaşı : 9 yıl 3 ay
Site Lokasyonu : Almanya
Site adresi : pm
Fiyat : 30TL
Yayınladığım birçok tanıtım yazısı sonunda, kişisel sitem ilgili anahtar kelimede 2 yada 3 sayfaya kısa sürede çıkmaktadır. Haliyle link verdiğim sayfaya da etkisi büyük olmaktadır. Link isteyen arkadaşlar site haberleri kategorisindeki tanıtım yazılarını inceleyerek bunu gözlemleyebilirler. Tabi her kelime ve yazı için 100% böyle bir garanti veremem ama örnek olarak "Seo nedir" başlığıyla yazdığım yazı bile kısa sürede 2.sayfaya yükseldi. Özel bir çaba olmamasına rağmen özellikle seo çalışması yapan birçok rakibin üzerinde olması güzel sonuç diye düşünüyorum
Kurumsal olarak SEO hizmeti veren firmalara çok defa 50tl ve üzeri fiyattan tanıtım yazısı vermişliğim var. Yakın zamana kadar dmoz kaydı da vardı sayfamın, şuan dmoz dan düşmüş durumda. Bu yüzden fiyatı indirdim ve yeni başlık açtım.
Tanıtım yazısı ihtiyacı olan kaçırmasın diyorum...
Son olarak sitenizi, bloğunuzu, sosyal medya hesabınızı yada iş yerinizi vs tanıtabileceğim beyaz tahta animasyon hazırlıyorum. 1dk lık animasyon ücreti 100TL. Eğer ilgilenirseniz Tanıtım yazısı+Animasyon' u 130TL yerine
100TL' ye yayınlayabilirim. Beyaz tahta animasyon örneklerini ve yorumlarını görmek isterseniz
buraya tıklayabilirsiniz.
Yaptığı işi önemseyerek özen göstererek ciddiye alarak yapan ilgili bir arkadaş 3 site için tanıtım alınmıştır.