sezgin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İmzandaki satış konusunda; Üstü hepsiburada, ortası ince hesap, altıda... Bende bilmiyorum Bunda bir sorun yok? Etik ve helal para. (??)

Gece uyurken sitiv amca ile konusuyorum. Ha bide havada asılı kalıyorum. Şahitlerim var.

---
Anlamadiginiz nokta bildiginiz opencart gelistirilmis. Ve bu ozellik ucretsiz olarak indirilip kullanima sunulmus. Sadece ozel modul ve temalar ucretli halde. Bu zaten opencartta hep olan birsey deilmi?

Anlamadiginiz nedir? Ha, normal opencart eklentileri de calisiyormus bilmiyordum. Ne fark var ne sorun var? Mevcut altyapi gelistirilmis.

--
Cepten yazilmistir.
=) konu imzama gelmiş bugun her site birbirine cok benzer sekılde benzemekte. Esinlenme olabiliyor denilebilir mi #CCC renk kodu bizim tarafımızdan sabitlenmiştir Tabiki de hayır.

Fikir ve sinai haklar acısından bir problem bulunmamakta yüzlerce eticaret sitesinde aynı tasarımların aynısını bile buluyorsunuz.

ekran görüntüsü pm attım dilerseniz teamviwer vereyim buyrun gelin bakın sakladıgımız bır durum yok direkt olarak kabak gibi buraya koymaya gerek yok

İyi Çalışmalar Dilerim