Aklınızdaki fiyat nedir? Kolejler ile ilgili boşta güzel domainler var, ederi çok da yüksek değil bence. Kaldı ki eğitim sektöründe proje tutturmak ve para kazanmak çok zordur, bu sektöre girenler bırakıyorlar hep sonradan, sektörü de araştırarak bana son teklifinizi yapınız lütfen.
Aynen öyle hocam. Eğitim sektöründe pek çok proje yok olup gidiyor. Bu sektörün içindeyim zaten. hem çalışma hem de web sitesi olarak. Eğitim sitem ile aylık 300-400 adsense, artı diğer sponsorluk ve tanıtım yazıları daha fazla kazandığım zamanlar oldu. Doktora çalışmalarımı bitirmem için zaman daraldı ve yurt dışı eğitim projesi görevim olduğu için elimdeki domainleri satışa çıkardım. Fazla uzatmadan yazayım. Aklımdaki minumum fiyat 250 TL dir. Normalde satış fikrim yoktu. İleride kendim çok fazla uğraş gerektirmeden bu parayı misliyle çıkartabileceğim bir proje. O nedenle satılmasa da, doktora tezimden sonra bu projeyi faaliye geçireceğim. Son olarak da, eğitim sektöründe başarısız web girişimlerinin temel nedeni alan adı seçimidir. Tabiki paranız çoksa anlamsız bir alan adında da isim olabilirsiniz, ama o kadar parayı çoğu kişi harcamaz. o nedenle alan adı önemli. İlgilendiğiniz için teşekkür eder, iyi hafta sonları dilerim. Saygılar.