Big_Turk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arakdaşlar o kadar net konuşup yanlış bilgi vermeyin. İoncube web encoder ile şifrelediğiniz dosyalar tamam şu an piyasadaki decoderlar ile çözülebiliyor ama encoder gui ile tam kapasite şifrelenmiş bir dosyayı şu an piyasadaki hiç bir encoder kıramaz. Bakın kimse kıramaz demiyorum. tersine mühendislik ile her yazılım kırılır her yazılım nulled olur ama ioncube gibi bir programıda bu kadar küçümsemeyin.
Dediğinize katılıyorum. ioncube gui'nin ileri düzey restricition ve obfuscation seçenekleri var bunları kullanmak lazım.

Ayrıca decoderler ne kadar çözse de noktalı virgül ve değişkenlerde, if koşullarında ufak söz dizimi hataları (syntax error) bırakıyor ve decodeden sonra programlarla uygulanan phpfix işlemi %100 kodları düzeltmiyor, kodlar ne kadar karışık hale getirilirse decodeden sonrada sistemi çalışabilir hale getirmeyi zorlaştırmış oluyoruz.

Kısaca ileri düzey seçeneklerle birlikte scriptteki her dosyada include edilen ne kadar çok kilit dosya şifrelenirse decode edilip çalıştırılma olasılığı %0 olmasa da baya bir düşecektir diye düşünüyorum. Amaç decode eden kişiyi bezdirip vazgeçirmek