sezgin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En basit örneği bir ürünün adini düzenlemek icin koca bir sayfayi acmak yerine cift tik ile ajax formda urun adinin veya fiyatinin degistirilebiliyor olmasi.

Fatura ciktisini yazdirma penceresinde pdf kaydet gibi iki uc sayfa deismeden ayni sayfadan pdf cikti alma ve mail atma gibi.

Evet dediginizde hakli olabilirsiniz ama sunuda unutmayin. Opencart acikkaynak ucretsiz bir yazilim. Ucretsiz. Kar amaci gutmeyen bir kurulus yani. Bu uygulamada oyle. Sadece ozel tema ve eklenti almak isterseniz ucretli. Ayni durum opencart kutuphanesinde de mevcut. Kesinlikle script ile yakindan ilgilenecegim sahsim adina. Seo kisminda neler var bilmiyorum oraya da birseyler yapilmissa tadindan yenmez.

Cepten yazilmistir.
Koskoca bir sayfa dediğiniz opencart ta derli toplu ve yerli yerinde.

PDF fatura çıktısı arkadaşın dediği gibi opencart.com da ücretsiz olarak dağıtılmakta.

arastta.org un sahibi bahsettiğiniz Türk arkadaş ile pek gurur duyulacak bir durum değil. Amerikayı yeniden keşfetmek gibi birşey olmuş. Sıfırdan birşeyler yapmış olsaydı belki haklı olurdunuz. Belki ben belki birçok arkadaş bu sistem üzerinden modifiye, yada kod bilgisi dahilinde modül yaparak kazanç sağlayan kişileriz.

Türkiyede bu sistemi Türk üretimi altında müşterilerine sunan bir firma dışında başka hiçbir şirket/şahıs görmedim.

Açık kaynak kod olması allanıp pullanıp kendine mal edilenebilir anlamına gelmiyor.

Kişi kendini bu yaptığı çalışmada gönlü rahat hissediyorsa birşey diyemem. Ama dışarıdan bakıldığında Türk'lerin hırsız olduğu düşüncesinden başka bir izlenim bırakmadığı düşüncesindeyim.

(Sizi değil konudaki yapıyı eleştiriyorum. Üzerinize alınmayın.)