yaptığınız iş çok güzel birşey hocam , allah sizin gibilerin sayısını arttırsın.
Bir proje başlatıp aynı sizin gibi engelli vatandaşlarımıza araba alma hayalim vardı sürekli olarak ama işten güçten yetersizlikten yetişemedim yapamadım. Kısmetse yakın bir zamanda başlayacagım.
Sormak istediklerim var cevaplarsanız çok sevinirim ;
1- ihtiyaç sahibi aileyi nasıl buldunuz ?
2- Ortalama sandalye fiyatları nelerdi siz ne kadara aldınız ?
mesaj atmak isterseniz pm açık durumda..
Teşekkürler öncelikle. İhtiyaç sahibini kızımında gittiği (kolundaki bir sorundan dolayı) rehabilitasyon merkezi sayesinde bulduk. Fizik tedavi uzmanımız Emine Hanım ayarladı. Sizde bir rehabilitasyon merkezine giderek veya bir engelli derneğini ziyaret ederek ihtiyaç sahiplerini rahatlıkla bulabilirsiniz. Aslında SGK tekerlekli sandalye sağlıyor ve hatta akülü sandalye bile alıyor. Ama yeşil kartlı kişiler bundan faydalanamıyor. Ondan dolayı alamayan pek çok fakir aile bulunmakta.
Fiyat olarakta standartlar 300 TL civarından başlıyor. Eğer engel durumuna göre özellikli bir sandalye lazım ise onlarda 700 civarı gibi başlıyor. Bizim uzmanımız standart yeterli dedi. Sadece yürüme sorunu vardı, oturmada sıkıntı yoktu, dizleri üzerinde de durabiliyordu. Ben 300 TL ye aldım ama gayet sağlam bir araba. Normalde bu civarda olanlar biraz kolay dağılabilecek tipte oluyor.
Bu arada acaba böyle bir kampanya Adsense politikalarına aykırı olur mu? Biz kimseye gidin reklama tıklayın demiyoruz ama tıklama oranı biraz yüksek oluşursa acaba Adsense hesabı banlanır mı?