[QUOTE=RUZGARBERAT;1071188686]
Gokhanht adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benden çok iyisin onu tahmin ediyorum

senin yaptığın sitelerin lokasyonuna göre google ölçmez siteni hangi dilde hedef ülke seçtiysen ona göre yapar bu 1
2. ben size ssl geçin diye bas bas bağırmıyorum isteyen geçer.
3. biz burda çeviri yapıyoruz anladın mı ? kendi tecrübelerimizi yazmıyoruz anladın mı dostum makaleye bağlı soru soruldu bizde cevapladık sadece bu [COLOR="Silver"]

- Esft. ne demek , sizin gibi seöcü abiler var sadece kendi yorumumu kattım.

1 . WM ye site eklemeyi ve hedef ülke belirlemeyi bilmiyoruz , Direk o Ülkeden host alıp direk o ülkede oifs adres vergi./ tel sahıs üzerine çalışmalar yapıyoruz. WM de mevcut 10 larca sitemiz var . En az sekilde etki gören sitelerimizin %80 ni wh ye eklenmeyen !hedef secilmeyen .. robots.txt ve site haritası olusturulup kendi haline bırakılan sitelerdir. ( Enteresandır .... )

2 . Yazmıs oldugumuz yorumda bunu sizin sattıgınızı SSL dünya gelinde satışından sizinde hatrı sayılır bir para alacagınızı yazdıgımız göremedik.

3. Çevri yapmışşın baş göz üstüne ( ister turuncu , ister mor , ister haki Seocu olarak seninde tecrübelerini okumak isterdik ) link verirken .

(Tekrar belirtmek isterim birden farklı sektör ve lokasyonda https ye baglı ciddi bir degisiklik yok yada hiç yok. Kullanan kullanabilir )
Bolşans.

Not: Seöcu degilim .
@RUZGARBERAT kardeşim benim birden çok mesleğim var ama hiç birini bu forumda yazmam. ayrıca bu forumda veya diğer webmaster forumlarında hiç bir zaman gelin size seo yapalım biz bu işte iyiyiz vs.. şeyler yazmadım yazmamda bu forum kurtlar sofrası burada yazmam.
iyi geceler

saygılarımla