Benden çok iyisin onu tahmin ediyorum
senin yaptığın sitelerin lokasyonuna göre google ölçmez siteni hangi dilde hedef ülke seçtiysen ona göre yapar bu 1
2. ben size ssl geçin diye bas bas bağırmıyorum isteyen geçer.
3. biz burda çeviri yapıyoruz anladın mı ? kendi tecrübelerimizi yazmıyoruz anladın mı dostum makaleye bağlı soru soruldu bizde cevapladık sadece bu

[COLOR="Silver"]
- Esft. ne demek , sizin gibi seöcü abiler var sadece kendi yorumumu kattım.
1 . WM ye site eklemeyi ve hedef ülke belirlemeyi bilmiyoruz , Direk o Ülkeden host alıp direk o ülkede oifs adres vergi./ tel sahıs üzerine çalışmalar yapıyoruz. WM de mevcut 10 larca sitemiz var . En az sekilde etki gören sitelerimizin %80 ni wh ye eklenmeyen !hedef secilmeyen .. robots.txt ve site haritası olusturulup kendi haline bırakılan sitelerdir. ( Enteresandır .... )
2 . Yazmıs oldugumuz yorumda bunu sizin sattıgınızı SSL dünya gelinde satışından sizinde hatrı sayılır bir para alacagınızı yazdıgımız göremedik.
3. Çevri yapmışşın baş göz üstüne ( ister turuncu , ister mor , ister haki Seocu olarak seninde tecrübelerini okumak isterdik ) link verirken .
(Tekrar belirtmek isterim birden farklı sektör ve lokasyonda https ye baglı ciddi bir degisiklik yok yada hiç yok. Kullanan kullanabilir )
Bolşans.
Not: Seöcu degilim .