Evet dün Adsense gelirim ile sıfır bir araba aldım. Baştan yazayım da sonradan sinirlendirmeyeyim kimseyi, aldığım araba bir tekerlekli sandalye

Tabi bizim gibi bugün sağlam olanlar için normal araba ne ise bir engelli için de tekerlekli sandalye odur. Bir yerde hayata tutunuştur tekerlekli sandalye. Onun sayesinde kapalı kalmaktan kurtulup, insan içine çıkabilirler.

Bende 1-2 ay önce bir proje başlatıp engellilere tekerlekli sandalye sağlamayı hedeflemiştim bir kaç arkadaşımla beraber. Proje basitti oluşturacağımız siteye günlük gönüllüler girecek orada oluşacak reklam gelirleri ile tekerlekli sandalye alınacaktı. Site oluşturuldu, sosyal medya hesapları ayarlandı proje başlatıldı ama istediğimiz noktaya getiremedik. Projeyi yürütecekler olarak ayrıca da çalıştığımız için yeterince vakit ayıramadık. Birde projenin adsense politikalarına aykırı olma ihtimali (reklam tıklamaya teşvik kapsamına girebilir diye) ile projeyi askıya aldık.

Tabi bu arada ilk tekerlekli sandalye alacağımız kişiyi belirlemiş ve ilan etmiştik. 18 yaşında CP hastası yürüyemeyen bir kızımıza alacaktık. Ailesine en geç 1 ay içerisinde teslim edeceğimi söylemiştim. Tabi bu proje sitesinden bir şey elde edemedik

Ama işte Allah yardımcı oluyor. Hiç ummadığım öylesine açtığım ilgilenmediğim bir siteme seçim öncesi attığım bir makalem seçimlerden sonra patladı ve 10 gün kadar iyi hit ve gelir getirdi.

Adsense de 2 aydır da birikmiş 1xx vardı, bu siteden gelince de 4xx bir gelir oluştu. Bu ay 22 sinde hesaba yattı para. Bende gidip direk tekerlekli sandalyeyi aldım. Belki aileye proje tutmadı alamadık diyebilirdim ama bu beni huzursuz ederdi, sözünü tutamayan biri olmak istemezdim.

Adsense olmasa bile bu sandalyeyi alacaktım kendi cebimden olsa bile ama sağolsun Adsense halletti işi

Aldığım sandalye: http://hizliresim.com/pBYnWq
Şuan gerçekten huzur doluyum. Adsense de çok büyük hedeflerim yok. Hala arayış içerisindeyim. Hedefim aylık 500 TL gibi bir ek gelir oluşturabilmek.

Öyle ev araba hedefim yok biraz ek gelir olsun yeter Bizimki fakir adsense hayalleri işte.

İnşallah herkes umduğu gelirleri kazanır internetten. Cidden büyük bir derya deniz ve azimle çalışan herkese ekmek var nette. Yeter ki isteyin...