kiNDar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam daha çnce ben yaşadım bu olayı. Pvp server tanıtım siteleri varya, onların ilklerinden biri bendeydi. Bu tarz site bir başkasında vardı, birde bende vardı başka yoktu. Ben özel bir çalışma yapmadan adama yetiştim. Fakat geçemiyordum. Sonra bir adım öne geçebilmek için onun yapmadığı yada yaptığının fazlası kadar ekstra şeyler yapmam gerekti. Bende rakibimden biraz fazla ekstra şeyler yaptım seo gibi. Sonra üstüne çıktım ama rakiplerimiz çoğalınca tekrar geri düştüm fakat adam yerini korudu. Çünkü ilk o vardı, insanlar ilk onda tanıdı bu sistemi. Rakipler gitgide çoğalınca benim gücüm tükendi ama ilk rakibim yerini korudu. Ben ve benim altımdakiler yokoldu ama adam hala devam ediyor. Umarım gözünüzde birşeyler canlanmıştır. Sitenizi biraz ekstra şeylerle hareketlendirin yetişemesinler size. Fakat dikkat etmeniz lazım, yetişemesin bana diye öalışmalarınızı hızlandırıp spam yapmayın. Hızınız aynı olsun ama dışardan beslemeler yapın.
ekstralarım var üstte de yazmıştım mobnil reklam türevlerini siteme bulaştırmam video kullanırım her içeriğimde link almıyorum ben artık kendi kendine biyerlerde paylaşılıyor linklerimin %90 bu şekilde seo çalışması yapmayada korkuyorum ters teper diye şimdi almanca site açtım onda çalışma yapıyorum etkisini görürsen aynısını burada yapıyorum. Adamlar şirket açıp ofiste ekipçe çalışıyor zaten ilk sırayı almam imkansız olduğum yeri korumam yeterli olur