Merhaba arkadaşlar,
Bildiğiniz üzere artık kullandığımız tüm ürünlerde kimyasal bir şeyler var ve bu da sağlığı olumsuz olarak etkiliyor.
Örneğin normal bulaşık deterjanı ile yıkanan 1 çay kaşığındaki suyu temizlemek için 18 litre su gerekiyor.
Şampuan ve duş jeli gibi vücudumuza doğrudan temas eden ürünlerde en azından bu kimyasallardan kaçınabiliriz.
Daha önce bu markanın sigara kokusuna karşı etkili ürününü sattım ve memnun kalmayan kimse olmadı.
Yorumları burada okuyabilirsiniz.
Bu markanın şampuanı babamda saç çıkarttı, ben bile inanamadım
Aynı markanın duş jelini kullanıyorum, 1 senedir bitmedi
Ersağ ürünleri çok kaliteli ürünler. Bubdan da kullanıyorum. Duş jeli vs. de kullanıyorum annem hediye etti. Tavsiye ederim her ürününü.
TÜM ÜRÜNLERDE KARGO BİZDEN Şampuanlar Propolis Şampuan
Propolis son yıllarda özellikle kanser tedavisine olan desteği yönüyle anılan ve bu konuda binlerce üniversite araştırmasına konu olan arı ürünüdür. Arıların değişik bitki ve ağaç kabuklarını çiğneyerek elde ettikleri macuna bazı enzimlerini eklemeleriyle ortaya çıkar. Antibiyotik olmadığı halde çok yüksek antibiyotik etkiler gösterebilmesi ve bu etkileri sadece enfeksiyona ya da hastalıklı dokuya yöneltmesi en dikkat çekici özelliklerindendir.
1000 ML boş aparat kutusu yanında - 64,90 TL
BİO Şampuanlar
Bio Şampuan, bitki extractlarından oluşan özel formülüyle saçların yumuşak, parlak ve canlı görünmesine yardımcı olur. Yoğun bakım gerektiren saçların bakımına ve kökten uca beslenmesine yardımcı olur.
Haftada 2-3 kere ıslak saça hafifçe masaj yaparak uygulanır ve çok iyi durulanması gerekir.
1000 ML - 64,90 TL
300 ML - 34,90 TL
Argan Yağlı Şampuanlar
Argan Yağlı Şampuan saç temizliği için özel formüle edilmiş bir üründür ve düzenli kullanıldığında saç bakımınızı destekler.İçeriğindeki argan yağı sayesinde saçların kırılmasını önlemeye yardımcı olurken, saçı besler ve parlaklık verir. Boyalı saçlar da rahatlıkla kullanabilirler.
Argan Yağlı Şampuanımızdan avucunuza bir miktar alıp ıslak saça uygulayınız. İsteğe göre tekrarlayınız.
1000 ML - 49,90 TL
300 ML - 29,90 TL
Kremli Şampuan
Ersağ Kremli Şampuanı saç temizliği ve bakımı için özel formüle edilmiş bir üründür.Saçlarınızı dış etkenlerden gelebilecek zararlardan korur. Saçlara etkin temizlik ve parlak görünüm kazandırarak, bakımını sağlar.
Normal ve kuru saç tiplerine uygundur. Boyalı saçların Kremli şampuan kullanması önerilir.
1000 ML - 39,90 TL
300 ML - 22,90 TL
Kremsiz Şampuan
Ersağ Kremsiz Şampuanı saç temizliği ve bakımı için özel formüle edilmiş bir üründür.Saçlarınızı dış etkenlerden gelebilecek zararlardan korur. Saçlara etkin temizlik ve parlak görünüm kazandırarak, bakımını sağlar.
Normal ve yağlı saç tiplerine uygundur.
1000 ML - 39,90 TL
300 ML - 22,90 TL
Bebek Şampuanı
Ersağ Bebek Şampuanı bebeğinizin narin tenini ve yumuşak saçını güvenle temizler, nemlendirir ve korur. PH değeri bebeğinizin cildiyle uyumludur. Güzel kalıcı koku ve ferahlık verir. Bebeğinizin saçına parlaklık ve yumuşaklık kazandırır.
300 ML - 29,90 TL
Duş Jelleri Argan Yağlı Duş Jeli
Cildin derinlemesine temizlenmesine yardımcı olur. İçeriğindeki argan yağı sayesinde cildin beslenmesine ve yumuşak olmasına yardımcı olur. Cilt ph'ına (5,5) uyumludur.
1000 ML - 39,90 TL
Hoş Kokulu Duş Jeli
Vücut temizliği için özel formüle edilmiş hoş kokulu bir üründür. Duş Jelimiz cildinizi kurutmaz ve mükemmel temizlik sağlar. Duştan sonra ferahlık ve canlılık hissi verir.
1000 ML - 26,90 TL
Leylak Kokulu Duş Jeli
1000 ML - 26,90 TL
Cilt bakım losyonları, kremler, ev temizlik ürünleri vb. için fiyat sorabilirsiniz.
Türkiye'nin her yerine kargo imkanı vardır ve bütün fiyatlara kargo ücreti dahildir.
2 ürün alan arkadaşlara 5 lira indirimli göndereceğim.
Saygılar