Herkese merhabalar fiyatlarımızı elimizden geldiğince en düşük şekilde en kaliteli hizmet vermek üzere düzenledik.
Hizmetlerimiz;
Sosyal Medya Editörlüğü
Copy-Pastle veri girişi(ürün-makel vs.)
Fotoğraf Düzenleme(logo kaldırıp ürün ekleme vs.)
Biz Kimiz?
Yaklaşık 5 yıldır aynı ekiple ufak adımlarla geliştirdiğimiz bilgilerimizi bugün herkesin yararlanması için kullanıyoruz.Yaklaşık 3 aydır profesyonel şekilde hizmet vermeye başladık müşterilerimizden genellikle olumlu yorumlar aldık fakat r10'da ilk konumuz umarız iyi bir serüven geçiririz 11 kişilik bir ekiple hizmet veriyoruz.Ankara'da aynı semtlerde oturuyoruz elimizden gelenin en iyisini yapmayı amaçlıyoruz,öğrenciyiz.
İşlem Süresi Nasıl?
Bizimle iletişime geçtikten sonra verilen tarihler içerisinde veriler tamamen bitirilir eğer gecikme olursa ücret kesilir memnun kalınmazsa ücret alınmaz.İşlemlerimizde kesinlikle program,bot vs. kullanılmaz istediğiniz gibi inceleyebilirsiniz.Alınan işlerimizde günlük rapor tutup teslimat sonunda tarafımızca alıcıya teslim edilir.
Ücretlendirme Nasıl Olacak?
Herhangi bir tarife ile çalışmıyoruz sizin teklifinizin üzerine anlaşıyoruz sizden ricamız 11 kişi olup öğrenci olduğumuzu göz önünde bulundurarak fiyat vermenizdir.
İş alınırken ürün sayısı 1000 ürün altında ise kapora vs. talep etmiyoruz fakat 1000 üründen fazla ise gönlünüzden kopan kapora bedelini istiyoruz işlem sonunda tamamını alıyoruz.
-Ürün Tanıtım Ücretlendirmeleri;
İletişim adreslerinden aşşağıda yazan metini okuyarak fiyat alabilirsiniz.
Tanıtım nasıl çekilecek içinde neler olacak?
İlk olarak ürünler belirlenir fiyat almak için poz sayısı belirtilir.Tamamen profesyonel video ve fotoğrafçı ekibimizle ürünleriniz istediğiniz şekilde çekilir ek olarak konsept vs. ayarlamalar yapılabilir isteğe göre mekan vs. için tanıtım videosu çekilebilir,daha fazla bilgi veya soru için iletişim adreslerimizden bize ulaşabilirsiniz.
İletişim Yolları; Skype:
necati.ataoglu Telefon Numarası; Ö.M yoluyla isteyiniz.
Ödeme Yolları;
Paypal
İlerleyen günlerde banka hesapları eklenecektir.
Konumuzu ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz herkese bol kazançlar diliyoruz iyi forumlar
Bizi tercih edenler;
Makale zamanlama işi verildi hızlı ve güvenilir teşekkür ediyorum.