Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kvm sunucunun ilk işletim sistemi kurulumu ve sonrasında sunucuya normal şekilde ulaşım sağlayamassanız, harici bir uzak monitör üzerinden sunucuya bağlanıp konsol ortamında yönetim sağlayabilmeniz için imkan sağlayan bir cihazdır. Vmware kuracaksanız ilk etapta kvm ile baya işiniz olacak, çünkü vmware kurulumunu hetzner sipariş esnasında yapmıyor, sizin kvm üzerinden yapmanız gerekecektir, bu aşama biraz karışıktır kvm de biraz fazla zaman geçirmeniz gerekebilir.
conquer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sunucu üzerinde ne işlem yapacaksınız bilmiyorum ama şayet çok hızlı miktarlarda disk okuma yazma hızı gerekirecek bir işlem yoksa, anlık 150-200mb hızı geçmiyorsanız sunucu gayet işinizi görecektir. Trafik kullanımınız ve disk kullanımınız hususunda şüphede değilseniz alabilirsiniz. Süper bir sunucu değil belki ama kötü diyeninde alnını karışlarım
Bilgi icin cok tesekkür ederim,

hocam suan kullanmis oldugum sunucum,

Quad Core 3.40Ghz HT Sandy Bridge (E3-1240v2)
32GB DDR3 ECC
2 x 120GB SSD

Acaba eski sunucumdaki performans icin 10 puan verirsek ilk mesajda belirttigim sunucu puani 10 altindami olur üstündemi olur.

Trafikle alakali herhangibi sorun olmayacakdir cünkü o kadar asiri bir hit ve trafik kullanimi olmamakta. Sunucuda en fazla yük ara ara video renderi yapilacak.